Home Αθλητισμός Έξι μετάλλια στο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης για την Ακαδημία Πάλης Δράμας

Έξι μετάλλια στο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης για την Ακαδημία Πάλης Δράμας

Μεγάλη διάκριση για τη νέα γενιά της πάλης

0

Σε μια εξαιρετική εμφάνιση που τιμά την Ακαδημία Πάλης Δράμας και επιβεβαιώνει το ταλέντο των νεαρών αθλητών της, η ομάδα των μικρότερων σε ηλικία παλαιστών κατάφερε να κατακτήσει συνολικά έξι μετάλλια στο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης, που διεξήχθη στη Λάρισα, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο Εθνικό Στάδιο Αλκαζάρ.
Ο Αναστάσιος Χαραλαμπίδης 13 ετών, ο Γιάννης Θεοδωρίδης 10 ετών και ο Διαμαντής Γκλαβόπουλος 9 ετών κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες τους, ενώ ο Αλέξης Χατζησαββίδης 13 ετών, ο Γιώργος Τσαλπαρασίδης και ο Παναγιώτης Κοκολιός, αμφότεροι 8 ετών, ανέβηκαν στη δεύτερη θέση στο βάθρο, κατακτώντας ασημένια μετάλλια.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι μικροί παλαιστές αντιμετώπισαν συνομηλίκους τους από όλη την Ελλάδα, σε επίπεδο που απαιτεί τεχνική, πειθαρχία και ετοιμότητα.
Ιδιαίτερο βάρος έχει το γεγονός ότι αν και αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή τριών από τους έξι αθλητές σε πανελλήνια διοργάνωση, του Γκλαβόπουλου, του Τσαλπαρασίδη και του Κοκολιού, και οι έξι μικροί παλαιστές επέστρεψαν πίσω στη Δράμα με σημαντικές θέσεις στο βάθρο και διακρίσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που είναι κάτω των 9 ετών προπονούνται στον σύλλογο μόλις ένα χρόνο, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές έχουν ήδη τέσσερα χρόνια προπόνησης στα πόδια τους.
Η παρουσία των αθλητών στο βάθρο αποτελεί μια σημαντική διάκριση και η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογο, καθώς δείχνει πως γίνεται σοβαρή δουλειά με τα παιδιά από μικρές ηλικίες. Παρά το μικρό αγωνιστικό τους βιογραφικό, οι νεαροί αθλητές απέδειξαν ότι με προσπάθεια και σωστή καθοδήγηση μπορούν να σταθούν επάξια σε πανελλήνιο επίπεδο, δίνοντας παράλληλα ώθηση και στους υπόλοιπους συναθλητές τους.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version