Εύκολα ανοίγουν, αλλά δύσκολα κλείνουν τα έργα

0
1701

– Ακόμα ένα έργο του αερίου χθες στη διασταύρωση του Μητροπολιτικού Μεγάρου
– Τραγική η κατάσταση με τις λακκούβες. Χ. Χατζηιωάννου: «Οι δρόμοι μας είναι σκοτώστρες»


 

Εύκολα ανοίγουν αλλά δύσκολα κλείνουν τα λαγούμια, για την εγκατάσταση του νέου δικτύου φυσικού αερίου, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις ότι ο ρυθμός αποκατάστασης θα βελτιωθεί.
Άλλο ένα έργο που αφορά σύνδεση των ήδη τοποθετημένων αγωγών ξεκίνησε χθες και πιθανόν να τελειώσει σήμερα Παρασκευή στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Περδίκα. Το έργο αφορά την σύνδεση αγωγών που έχουν εγκατασταθεί ήδη το προηγούμενο διάστημα στην οδό Περδίκα και στην οδό Αγίου Χρυσοστόμου. Μάλιστα για την υλοποίηση του έργου χθες διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων περιμετρικά του έργου και τα αυτοκίνητα έπρεπε να ακολουθήσουν άλλες διαδρομές για να συνεχίσουν την πορεία τους από την Βενιζέλου προς τις οδούς Περδίκα, Γούναρη και Αγίου Χρυσοστόμου.
Ευτυχώς λόγω της τοπικής αργίας, η κίνηση των οχημάτων ήταν μικρότερη από άλλες ημέρες αλλά και πάλι δεν έλειψε η ταλαιπωρία.
Η εκτέλεση αυτών των έργων είναι επιβεβλημένη για την εγκατάσταση του νέου δικτύου του φυσικού αερίου και από την πλευρά τους οι πολίτες δείχνουν τη μέγιστη δυνατή κατανόηση για την ταλαιπωρία που υφίστανται εδώ και δυο χρόνια. Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά την τραγική καθυστέρηση στις αποκαταστάσεις του οδοστρώματος με άσφαλτο, κάτι που έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται πολλοί κίνδυνοι για ατυχήματα και μεγάλη αγανάκτηση, πολύ περισσότερο από τους δικυκλιστές.
Την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στο οδικό δίκτυο εντός της πόλης, έθεσε με γλαφυρό τρόπο, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Αυτοδιοίκηση Πολιτών» κα Χαρούλα Χατζηιωάννου λέγοντας: «Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση των δρόμων. Θα μιλήσω ως οδηγός δικύκλου. Οι δρόμοι μας είναι πάρα πολύ τραγικοί για τα δίκυκλα, και ιδιαίτερα για τα μηχανάκια. Οι δρόμοι μας είναι σκοτώστρες. Είναι γεμάτοι λακκούβες. Ο οδηγός δικύκλου δεν έχει τον ίδιο έλεγχο του οχήματος που έχει ένας οδηγός αυτοκινήτου και εμφανίζονται λακκούβες από το πουθενά. Υπάρχουν πολλά χαλίκια, από τις εργασίες που έχουν γίνει. Τα μηχανάκια και τα ποδήλατα γλιστράνε. Η κατάσταση για τα δίκυκλα είναι τραγική. Θα μπορούσαμε ίσως να μην περιμένουμε τους εργολάβους, αλλά σε συνεργασία με την Κοινότητα Δράμας, να κάνουμε κάτι για να προλάβουμε το κακό. Να κλείσουν κάποιες λακκούβες και τέλος πάντων να γίνει κάτι. Δεν πρόκειται για συγκεκριμένους δρόμους. Είναι έτσι όλη η Δράμα γεμάτη τρύπες. Αυτή την κατάσταση μπορεί να την καταλάβει κάποιος αν οδηγεί δίκυκλο. Οδηγώ από 16 χρονών δίκυκλο. Ποτέ στη ζωή μου δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!