«Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων» το Σάββατο στο Καλαμπάκι

Ολοκληρώνεται με επιτυχία ο Πολιτιστικός Μάιος

0
1898

To ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου ολοκληρώνεται όπως έκανε γνωστό στα ΧΡΟΝΙΚΑ η πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου Αθανασία Θεοδωρίδου, οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Μαΐου 2019. Η τελευταία φάση των φετινών εκδηλώσεων περιλαμβάνει το «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων». Πρόκειται για την μεγάλη γιορτή γεύσης και παραδοσιακών προϊόντων που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου στις 8:30 στην κεντρική πλατεία του Καλαμπακίου.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας με την συμμετοχή του οποίου οι διοργανωτές σκοπεύουν να ταξιδέψουν τους επισκέπτες με γεύσεις που θα παρασκευαστούν σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή εκείνη την ώρα.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας θα συμμετέχουν και θα έχουν την εποπτεία του μενού οι εκπαιδευτές του Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας: Ζήρδας Ιωάννης, Καλαϊτζή Ολυμπία, Πηλιγκός Δημήτριος, Φούντα Βάϊα και τα δύο Τμήματα της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας/ Chef “.
Όπως έγινε εξάλλου γνωστό απο την πλευρά του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου “στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν επίσης: η «Ηλιοδώρα» Κοιν. Συν. Επιχείρηση, ο Σύλλογος ερασιτεχνών Οινοποιών «Άμπελος & Οίνος της Ηδωνίδας Γης» και αρκετές ακόμη επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα…
Η εκδήλωση περιλαμβάνει διαγωνισμό μαγειρικής με ελεύθερο θέμα και τα τρία καλύτερα πιάτα θα βραβευθούν από το Σύλλογο Επαγγελματιών Καλαμπακίου. Κριτική επιτροπή θα είναι οι σεφ του Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας.
Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Οινοποιών Δράμας θα διαθέσει δωρεάν κρασί, ενώ θα υπάρχει ζωντανή μουσική για τη διασκέδαση όλων.
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου ευχαριστεί θερμά όλους τους συνδιοργανωτές φορείς, τους χορηγούς και τους κατοίκους του Καλαμπακίου που συμμετέχουν στην εκδήλωση και βέβαια τους εθελοντές που πλαισιώνουν και βοηθούν ώστε να έχουμε μια άψογη διοργάνωση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ