FOOTBALL LEAGUE: Σε οριακό σημείο η Δόξα

0
2454

Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρoν το παιχνίδι με τον Πλατανιά

Σε οριακό σημείο έχει περιέλθει πλέον βαθμολογικά η Δόξα. Η άδοξη ήττα μέσα στο Βόλο ήταν μια ακόμη βαθμολογική απώλεια που ήρθε να προστεθεί στις τελευταίες.
Συνεπώς στο παιχνίδι του Σαββάτου στις 18.00 κόντρα στον Πλατανιά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Σε αυτόν το στόχο η παρουσία του κόσμου είναι το κλειδί. Η ομάδα χρειάζεται τη δύναμη της έδρας, να λειτουργήσει σαν στήριγμα και φυσικά όχι σαν πίεση για την ίδια, αλλά για τον αντίπαλο.
Η ομάδα του Πλατανιά, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης της, έθεσε αίτημα να γίνει το παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου, το οποίο έγινε δεκτό από τους ανθρώπους της Δόξας. Ένα παιχνίδι υπό το φως των προβολέων και με τη συγκεκριμένη σπουδαιότητα είναι ένα καλός λόγος για τον κόσμο της Δόξας να δώσει το παρόν του στο πλευρό της ομάδας.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται. Στις προηγούμενες αγωνιστικές, τα υπόλοιπα αποτελέσματα βοηθούσαν στη δημιουργία μιας ψευδαίσθησης ότι η ζημιά είναι μικρότερη από ότι στη πραγματικότητα και πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια ανάκαμψης.
Όμως πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η ανάγκη βαθμολογικής συγκομιδής είναι θέμα επιβίωσης και παραμονής στο στόχο. Όπου στόχος φυσικά η δεκάδα καθώς πλέον και εδώ τα ψέματα τελείωσαν μιας και φαίνεται ξεκάθαρα ότι δρομολογείται η αναδιάρθρωση.

Μέσα και ο Κρητικός
Στο προπονητήριο της ομάδας, στον Νικοτσάρα, έγινε η τελευταία προπόνηση. Ο Τάσος Κρητικός έκανε ατομικό πρόγραμμα όπου δεν είχε κάποιο πρόβλημα και θα είναι στην αποστολή κανονικά και στην διάθεση για θέση στην αρχική εντεκάδα.
Ο Κρούθ είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πιθανότατα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Για την άλλη εβδομάδα αναμένεται η επιστροφή του Πέρεθ.
Oι 4 διαιτητές για το παιχνίδι του ΣαββάτουΔιαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Φράγιος (Μακεδονίας)4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

18η αγωνιστική
Εργοτέλης-Σπάρτη
Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας
ΑΟΧ Κισσαμικός-Τρίκαλα
Αιγινιακός-Ηρακλής
Απόλλων Πόντου-Βόλος
Κέρκυρα-Αήττητος Σπάτων
Δόξα Δράμας-Πλατανιάς
Καραϊσκάκης-Ηρόδοτος

Βαθμολογία
Βόλος N.Π.Σ 44
Απόλλων Λάρισας 33
Κέρκυρα 30
Πλατανιάς 28
Παναχαϊκή 28
Απόλλων Πόντου 27
Εργοτέλης 26
Ηρακλής 23
Δόξα Δράμας 22
ΑΟΧ Κισσαμικός 21
Ηρόδοτος 18
Καραϊσκάκης 18
Τρίκαλα 17
Αήττητος Σπάτων 15
Σπάρτη 14
Αιγινιακός 10

«Ενωμένοι σαν μια γροθιά»     

Ο Κώστας Δούμτσιος τόνισε πως στη Δόξα Δράμας παραμένουν όλοι ενωμένοι, παρά τις αποτυχίες.
Συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Δούμτσιος για την φετινή πορεία της ομάδας. Ο 21χρονος είναι από τις νέες προσθήκες στο ρόστερ και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Μάλιστα στο προηγούμενο παιχνίδι, στον Βόλο, σημείωσε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Δόξας. Ο ίδιος εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, τονίζοντας πως όλα στους «Μαυραετούς» λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Δούμτσιου:

Πώς σχολιάζεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το 2019 με συνεχόμενες νίκες. Πήγαμε στο Ηράκλειο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, καθώς δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά και στη συνέχεια ήρθαν δυο άσχημες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανέβει η ψυχολογία μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της ομάδας στη συνέχεια. Άλλωστε, θεωρώ, ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Σας έχουν επηρεάσει τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα;
«Η ομάδα πάρα τις αποτυχίες είναι ενωμένη σαν μια γροθιά. Στο Βόλο χάσαμε στις λεπτομέρειες, καθώς θεωρώ πως κάναμε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια μας και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα και με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Είμαστε αποφασισμένοι να κτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό συζητάμε όλοι οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και όλα μπορούν να γίνουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Ειδικά τώρα, καθώς, όπως διάβασα στον Τύπο κάποιες δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών».

Τι περιμένετε από το παιχνίδι με τον Πλατανιά και πόσο κατάλληλα προετοιμασμένοι είστε;

«Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι, έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο και έχουμε επικεντρωθεί στα θετικά του στοιχεία, που πρέπει να προσέξουμε, αλλά και τις αδυναμίες που έχει. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, καθώς ο Πλατανιάς δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι ομάδα με εμπειρίες και πολύ καλό σύνολο.

Έχεις πάρει αρκετές ευκαιρίες από τη στιγμή που ήρθες στην ομάδα. Είσαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα απόδοσή σου;

«Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα πράγματα. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορέσω να φανώ καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, με δεδομένο ότι θα έχω γνωρίσει ακόμη περισσότερο τους συμπαίκτες μου. Δουλεύω σκληρά και πιστεύω θα τα καταφέρω».

Ένα νέο παιδί σαν και σένα τι όνειρα κάνει για το μέλλον;

«Θα ήθελα να συνεχίσω στην ιστορική ομάδα της Δόξας Δράμας, να αναδειχθώ μέσα από αυτήν και να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Εξάλλου, το περιβάλλον που δουλεύω τώρα είναι το ιδανικότερο. Όλα είναι πολύ οργανωμένα. Νομίζω ότι δουλεύουμε στις καλύτερες συνθήκες της κατηγορίας. Αυτό δίνει ένα έξτρα κίνητρο στον ποδοσφαιριστή, του ουργεί διάθεση για δουλειά και μεγάλη διάθεση για προπόνηση».

Ο κόσμος της Δόξας είναι το μεγάλο της όπλο. Τι μήνυμα στέλνεις για τη συνέχεια;

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα και θα θέλαμε να συνεχίσουν μέχρι το τέλος. Αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας δίνει δύναμη για τους δύσκολους αγώνες που μας περιμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Εμείς θα προσπαθήσουμε, μέσα από τα αποτελέσματα, το πείσμα και τη διάθεση που θα δείξουμε να τους το ανταποδώσουμε. Και πιστεύω ότι θα τους δικαιώσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!