Φως στο τούνελ για το Φαλακρό

- Ζητούμενο είναι η άμεση σύγκλιση της Οικονομικής Επιτροπής και η σχετική απόφαση για την εκμίσθωση - Συναντήθηκαν την Τετάρτη οι 4 νεοεκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Τοψίδη με τον κ. Παπαεμμανουήλ για τη λειτουργία του χιονοδρομικού

0
2745

Φως στο τούνελ της καθυστέρησης αλλά και της αμφιβολίας που δικαιολογημένα δημιουργήθηκε για την φετινή λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού λόγω των καθυστερήσεων, είχαμε την Τετάρτη, με τη συνάντηση μεταξύ των τεσσάρων εκλεγμένων Δραμινών περιφερειακών συμβούλων της νέας διοίκησης στην ΠΑΜΘ και του απερχόμενου Αντιπεριφερειάρχη Δράμας.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΧΡΟΝΙΚΩΝ της Δράμας, οι κ.κ. Αργύρης Πατακάκης, Μιχάλης Μουρβετίδης, Κωνσταντίνος Κόντος και Αλέξανδρος Παναγιωτίδης της παράταξης του κ. Τοψίδη συναντήθηκαν με τον κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ περίπου στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες που θα καταλήξουν στην ανάδειξη εκμισθωτή για την φετινή λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των “Χ” που κυκλοφορεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!