Φυσικό αέριο: Προχωρούν αργά οι αποκαταστάσεις

-Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών: «Είναι μονόδρομος να βοηθούμε τον «Άκτορα» και να πιέζουμε να ολοκληρώσει το έργο» -Σε εξέλιξη η αποκατάσταση της οδού Καποδιστρίου αν και ο Δήμος είχε ζητήσει να γίνει από την Μεγάλη Εβδομάδα

0
287

Παρότι όχι με τον ρυθμό που θα έπρεπε, προχωρούν τα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος στην πόλη της Δράμας, μετά τις εργασίες που έγιναν σε διάφορα σημεία της πόλης για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου.
Χθες ήταν σε εξέλιξη η αποκατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Καποδιστρίου. Στο σημείο εκτέλεσης των έργων αποκατάστασης του οδοστρώματος βρέθηκε το μεσημέρι, αρχικά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας, Παναγιώτης Σαλπιγκτίδης και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος.
Όπως δήλωσε ο κ. Σαλπιγκτίδης από τον χώρο των έργων: «Ο Δήμος Δράμας, πιέζει για την αποκατάσταση της οδού Καποδιστρίου από την Μεγάλη Εβδομάδα. Βλέπετε τώρα, πότε γίνεται η αποκατάσταση. Πρέπει να διευκρινίσω ότι το έργο δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου. Δεν το επιβλέπει και δεν είναι κύριος του έργου. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε σαν Δήμος, είναι να παρέχουμε όποια δυνατότητα υπάρχει και μπορούμε στον ανάδοχο, για να το τελειώσει πιο γρήγορα. Παρέχουμε κάθε δυνατότητα σε διευκολύνσεις, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κλπ τις οποίες μας ζητά. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του εργολάβου. Η πίεσή μας είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Αυτή τη στιγμή έχει 1300 μέτρα έργων όπου δοκιμάστηκε το δίκτυο και μπορεί να τα κλείσει με ασφαλτικά. Επίσης έχει άλλα 800-900 μέτρα με έργα στα οποία πρέπει να γίνουν αποκαταστάσεις αλλά και δοκιμές του δικτύου».

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!