Γ. Καψημάλης: Δεν μιλούμε μόνο για κερκίδες στο Δ. Στάδιο της Δράμας

Διαμάχη στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα προβλήματα που εκκρεμούν στο Δημοτικό Στάδιο

0
2336

Παραμένει στάσιμο το θέμα της ονομασίας του Δημοτικού Σταδίου της Δράμας ενώ και το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις κερκίδες τού Δημοτικού Σταδίου δεν έχει λυθεί ακόμη.

Τα δυο αυτά θέματα θα έπρεπε να προκαλέσουν την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής ώστε να δοθούν λύσεις σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Μυστακίδης στην διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Δράμας που έγινε την περασμένη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.
Ο κ. Μυστακίδης είπε ότι “προεκλογικά ο Δήμαρχος Δράμας είχε φέρει σχέδιο στο οποίο ήταν σχεδιασμένες οι κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου προκειμένου να πείσει τους πολίτες ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η ανακατασκευή των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου…
“Δεν βλέπουμε να γίνεται κάτι τέτοιο και ούτε υπάρχει από ότι καταλαβαίνω από συζητήσεις πρόθεση να γίνει, γιατί αν δεν γίνει μελέτη δεν θα υπάρξει χρηματοδότηση. Είχαμε τονίσει και το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ότι μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος θα μπορούσαμε να εκταμιεύσουμε πάνω από 600.000 ευρώ και με την προσθήκη επιπλέον χρημάτων θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα με τις κερκίδες το οποίο ταλανίζει επί χρόνια τον στίβο και το ποδόσφαιρο διότι εκεί αγωνίζονται και ο Καστρινός και ο Πανδραμαϊκός. Επίσης θα λυνόταν και το χρόνιο πρόβλημα των αθλητών του στίβου κατά την διάρκεια του χειμώνα” πρόσθεσε ο κ. Μυστακίδης. Ο ίδιος έθεσε πάντως και το θέμα της μετονομασίας του Δημοτικού Σταδίου η οποία εκκρεμεί χωρίς να υπάρχει όπως είπε καμία πληροφόρηση.

Δεν πρόκειται μόνο για τις κερκίδες απάντησε ο κ. Γιάννης Καψημάλης
Επιχειρώντας να ενημερώσει για τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από το θέμα της ανακατασκευής των κερκίδων με αφορμή την τοποθέτηση του κου Γιάννη Μυστακίδη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γιάννης Καψημάλης επεσήμανε ότι “καταρχάς είναι λάθος να μιλούμε για κερκίδες διότι πρόκειται για ένα οικοδομικό κτίριο, μία σύμμεικτη κατασκευή που περιλαμβάνει τους κλειστούς διαδρόμους γυμναστικής που θέλουν όλοι οι σύλλογοι, τις αίθουσες, τα αποδυτήρια, τα κλειστά γυμναστήρια και τις κερκίδες από επάνω. Εάν επρόκειτο για σκέτες κερκίδες θα επαρκούσαν τα χρήματα. Τώρα σε ότι αφορά το πρόγραμμα Φιλόδημος, ξεχνούν κάποιοι ότι εκεί μπορούσαμε να εντάξουμε μέχρι 680.000 ευρώ. Το κτίριο που θέλουμε είναι περίπου 1600 τμ κάντε έναν υπολογισμό να δείτε πόσα χρήματα χρειάζονται. Σε ότι αφορά την προμελέτη, αυτή υπάρχει όπως και τα αρχιτεκτονικά σχέδια του κτιρίου”. Ο κ. Καψημάλης στην ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας πάντως έκανε γνωστό ότι ήδη είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του Δήμου Δράμας για την εξεσφάλιση χρηματοδότησης του έργου κάνοντας γνωστό (κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χρ. Μαμσάκος αργότερα) ότι έχουν γίνει επαφές στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ