Γεμίζει για 4η χρονιά «Το Καλάθι της Αγάπης»

0
962

– Συγκέντρωση τροφίμων από τα ποντιακά σωματεία της περιφέρειάς μας
– Αποφασίστηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας


Η γέννηση του Θεανθρώπου είναι μια γιορτή αγάπης, συναδέλφωσης αλλά και αλληλεγγύης. Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τέταρτη χρονιά συλλέγει τρόφιμα ώστε να στηρίξει έμπρακτα τα τραπέζια της αγάπης των ιερών μητροπόλεων. Καλεί τους πολίτες να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το αξιέπαινο έργο τους, πραγματοποιώντας δράση συλλογής τροφίμων έως τις 28 Δεκεμβρίου. Στη Δράμα το σημείο συγκέντρωσης των τροφίμων ορίστηκε ο χώρος του συλλόγου Ποντίων Προαστίου Δράμας «Οι Αργοναύτες».
Οι ποντιακοί σύλλογοι λοιπόν γίνονται σημεία συλλογής και στην κατεύθυνση αυτή κάθε σύλ- λογος μπορεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και να έρθει σε επαφή με την Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της οποίας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε φέτος τα τρόφιμα να δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας.
Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας για την πρωτοβουλία αυτή ο κ. Γρηγόρης Κεσαπίδης μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας, είπε ότι η πρωτοβουλία αφορά κυρίως τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα ενισχύσουν τα τραπέζια αγάπης των ιερών μητροπόλεων. Αυτό είναι κάτι που όπως είπε συνέβη και σε προηγούμενες χρονιές.
Όπως έκανε γνωστό ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα σημεία συγκέντρωσης της περιφέρειάς μας είναι τα εξής:
1) Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Ν. Έβρου με τηλ. επικοινωνίας 6985063805 (Γελαστοπούλου Παρασκευή)
2) Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου “Η Κερασούντα και το Γαρς” με τηλ. επικοινωνίας 6981879370 (Μαυρίδης Γεώργιος)
3) Σύλλογος Ποντίων Επαρχίας Νέστου με τηλ. επικοινωνίας 6980301670 (Πουταχίδου Αλεξάνδρα)
4) Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας (η συλλογή θα γίνεται τις ώρες που λειτουργίας του συλλόγου)
5) Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος με τηλ. επικοινωνίας 6909567216 (Χατζηλιάδης Δημοσθένης)
6) Σύλλογος Ποντίων Προαστίου Δράμας “Οι Αργοναύτες” με τηλ. επικοινωνίας 6973978566 (Συμεωνίδης Συμεών)
7) Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας με τηλ. Επικοινωνίας 6948071456 (Ματίνα Τσουλφίδου)
8) Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης με τηλ. Εποικοινωνίας 6944688820 (Κυριακίδου Μάγδα).
Μετά την 28η Δεκεμβρίου τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας θα μεταφέρουν τα τρόφιμα από τους κατά τόπους συλλόγους στον τελικό προορισμό. Η Περιφερειακή Ένωση Νεολαίας του ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε αυτή την ανθρωπιστική δράση προκειμένου να δοθεί χαρά και βοήθεια στους συνανθρώπους μας αυτές τις γιορτινές ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!