Γενικό Νοσοκομείο Δράμας: 11 θέσεις ειδικευμένων ιατρών ανοίγουν στο Νοσοκομείο Δράμας

0
2992

Σε ανακοίνωσή της η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, έκανε και επίσημα γνωστή την πληροφορία που είχαν δημοσιεύσει τα «Χ» που θέλουν την προκήρυξη 11 συνολικά θέσεων ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο της πόλης μας.
Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: «Οι ελλείψεις που πιθανά εμφανίζονται σε ιατρικό προσωπικό είναι φαινόμενο δυναμικό, πολυπαραγοντικό και αποτυπώνονται κάποια συγκεκριμένη στιγμή ή περίοδο. Αυτό που είναι μόνιμο όμως, είναι η συνεχής επαγρύπνηση και η μέριμνα.
Οι συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου, του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, που κάθε στιγμή όχι μόνο ανησυχεί αλλά φροντίζει αδιάλειπτα για τις ανάγκες όποτε και αν προκύπτουν, αλλά και η ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας και η βούληση για την υγειονομική κάλυψη του Νομού Δράμας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας, για άλλη μια φορά μας οδήγησαν σε ευχάριστα νέα και ανακοινώνουμε την Προκήρυξη 11 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.
Ειδικότερα εγκρίθηκαν:
-1 θέση Ακτινολογίας Επιμελητή Β
-2 θέσεις Αναισθησιολογίας (1-Επιμελητή Β και 1-Διευθυντή)
-1 θέση Καρδιολογίας Επιμελητή Β
-1 θέση Παθολογικής Ανατομίας Διευθυντή
-1 θέση Ω.Ρ.Λ. Επιμελητή Α
-1 θέση Γαστρεντολογίας Επιμελητή Α
-1 θέση Ουρολογίας Επιμελητή Β
-2 θέσεις Εσωτερικής Παθολογίας (1-Επιμελητή Α και 1-Επιμελητή Β)
-1 θέση Χειρουργικής Επιμελητή Β
Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα για την στελεχιακή ενίσχυση του Νοσοκομείου μας. Όλοι θα πρέπει να συνδράμουμε, με κάθε τρόπο, ώστε να καλυφθούν αυτές οι θέσεις και να μην χαθεί η ευκαιρία που μας δίνεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!