Γενικό Νοσοκομείο Δράμας: Θετική είναι η έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για τη συμμετοχή του Νοσοκομείου Δράμας στην Εθνική Εμβολιαστική Προσπάθεια

0
4767

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας, κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου με δημόσια ανακοίνωσή της έκανε γνωστά τα αποτελέσματα της έκθεση ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που διενεργήθηκε στο Νοσοκομείο Δράμας. Η θετική έκθεση δείχνει την αψεγάδιαστη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων στην Εθνική Εμβολιαστική Προσπάθεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Δράμας αναφέρει:
«Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας διενήργησε αυτεπάγγελτα εξονυχιστικό έλεγχο, ο οποίος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2021, σχετικά με την τήρηση ή μη της προβλεπόμενης διαδικασίας εμβολιασμού.
Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι:
1) Υπήρξε πλήρης συμμόρφωση στα προβλεπόμενα στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμού κατά της Covid-19 ως προς την εμβολιαστική διαδικασία.
2) Οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου προβήκαμε σε προσαρμοστικές ενέργειες και ανταποκριθήκαμε άμεσα σε θέματα που προέκυψαν κατά την εμβολιαστική διαδικασία.
3) Υπήρξε άψογη συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών, επιτροπών και οργάνων του Νοσοκομείου μας καθώς και με τις υπερκείμενες αρχές για την υλοποίηση της εμβολιαστικής διαδικασίας.
4) Διασφαλίστηκε η δίκαιη πρόσβαση των πολιτών στον εμβολιασμό σύμφωνα με το σχέδιο ομάδων προτεραιότητας εμβολιασμού της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
5) Η διοίκηση και οι υπεύθυνοι για τον εμβολιασμό ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα στην διεξαγωγή του ελέγχου.
Η θετική έκθεση ελέγχου της ΕΑΔ δείχνει την αψεγάδιαστη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων στην Εθνική Εμβολιαστική Προσπάθεια.
Αθόρυβα με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα φροντίζουμε καθημερινά τους πολίτες μας.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους! Συνεχίζουμε..»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!