Γιώργος Δεμερτζής: «Για τη Δημοτική μας αρχή προέχει η δημόσια υγεία»

0
3906

Σεμινάριο για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας για το προσωπικό και τους εθελοντές του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Κάθε Σεπτέμβριο η Δράμα φωτίζει και φωτίζεται από τη λάμψη της 7ης Τέχνης του Κινηματογράφου και υποδέχεται τους μικρομηκάδες και τους λάτρεις της τέχνης. Η Πολιτιστική ταυτότητα της Δράμας ταυτίζεται άρρηκτα με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους. Το φετινό Φεστιβάλ, του οποίου οι προετοιμασίες ξεκίνησαν εδώ και ένα χρόνο περίπου, πιο καινοτόμο και δημιουργικό θα το βιώσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς η ζωή μας επηρεάζεται και καθορίζεται από την υγειονομική κρίση.
Με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και με βασική μας αρχή τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας η διοίκηση του Φεστιβάλ διοργάνωσε ενημερωτικό-εκπαιδευτικό σεμινάριο του προσωπικού και των εθελοντών του Φεστιβάλ αναφορικά με τα μέτρα προστασίας, που πρέπει να ληφθούν για όλη τη διάρκεια του της φετινής διοργάνωσης. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/9/2020 σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Δράμας με την παρουσία του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γ. Γεωργιάδη και του Προέδρου του Φεστιβάλ Δράμας κ. Γ. Δερμετζή.
Ο Γιώργος Δεμερτζής, Πρόεδρος του Φεστιβάλ Δράμας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για τη Δημοτική μας αρχή προέχει η δημόσια υγεία και έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να απολαύσουμε όλοι μας με ασφάλεια τη μαγεία του Φεστιβάλ μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ