Γιώργος Παπαδόπουλος: «Να πάμε το Δήμο Δράμας ακόμη πιο ψηλά»

Συνέντευξη τύπου για τα πεπραγμένα των πρώτων 100 ημερών της νέας Δημοτικής Αρχής παρέθεσε χθες ο δήμαρχος Δράμας

1
247

Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, παραχώρησε χθες συνέντευξη τύπου με θέμα τα πεπραγμένα των 100 πρώτων ημερών διοίκησης της Δημοτικής Αρχής. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε ξεχωριστά σε κάθε τομέα διοίκησης, επισημαίνοντας τις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει και τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.
Είπε ότι έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στον διοικητικό τομέα και στη διαχείριση του δήμου, ενισχύθηκε η επικοινωνία με τους πολίτες και δρομολογήθηκαν ενέργειες για την βελτίωση της ποιότητας των δημοτικών υπηρεσιών.
Έγινε ενημέρωση για την έναρξη προληπτικών προγραμμάτων υγείας καθώς και την ανάπτυξη κοινωνικών προγραμμάτων για τις ευάλωτες ομάδες δημοτών. Στον τομέα των οικονομικών ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην απόφαση για διακανονισμό των οφειλών στη ΔΕΥΑΔ χωρίς την υποχρέωση προκαταβολής. Σχετικά με την καθαριότητα του Δήμου Δράμας, τόνισε τις ελλείψεις σε ανθρώπινο και τεχνολογικό εξοπλισμό και ανέλυσε τις ενέργειες που έχουν προγραμματισθεί για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όσο αφορά την επικοινωνία με τους πολίτες , θα ήθελα να επισημάνω , πως δεν έχουν απαντήσει σε κανένα mail , όπου αναφέρονται κάποια προβλήματα της πόλης κτλ .
    Βέβαια δεν έχουμε την απαίτηση πως πρέπει να εισακουστούν οι υποδείξεις αλλά τουλάχιστον να γνωρίζουμε ότι έχουν διαβαστεί .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!