Γιώργος Παπαδόπουλος: «Είμαστε αποφασισμένοι να επιλύσουμε τα χρονίζοντα προβλήματα και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά»

0
4229

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στο δρόμο Δράμας-Παρανεστίου. Αποκατάσταση στα πλέον επικίνδυνα τμήματα του δρόμου προς Πρασινάδα.

Μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και του Δήμου Παρανεστίου, υπογράφτηκε Προγραμματική Σύμβαση για τη μελέτη αποκατάστασης τμημάτων του δρόμου προς Πρασινάδα (από Διπόταμα μέχρι Πρασινάδα) λόγω όμως καθυστερήσεων στην έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων, έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γεώργιου Παπαδόπουλου, η άρση των καταπτώσεων σε κάποια τμήματα του δρόμου, τα πλέον επικίνδυνα. Έτσι, η κυκλοφορία έχει ομαλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.
Επιπλέον, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας θα συντάξει μελέτη αποκατάστασης της μεγάλης κατάπτωσης εντός του οικισμού Πρασινάδας.
Ολοκληρώνεται επίσης η μελέτη αποκατάστασης και άρσης καταπτώσεων στην επαρχιακή οδό Παρανεστίου-Διποτάμων, προϋπολογισμού 260.000€, για την οποία βέβαια υπολείπεται η έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων. Το ποσό αυτό έχει εγκριθεί από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.
Τέλος, δημοπρατείται, στις 2 Ιουνίου, το έργο “Βελτίωση-Ασφαλτόστρωση της Ε.Ο. Νο14 Δράμας-Παρανεστίου”, κατά τμήματα, συνολικού προϋπολογισμού 400.000€ από το Πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας.
Σχετικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος δήλωσε : “Το ενδιαφέρον της Αντιπεριφέρειας για το σύνολο του Νομού Δράμας αποδεικνύεται καθημερινά με τα έργα και τις παρεμβάσεις μας. Πάγια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής λύνονται ή οδηγούνται στη λύση τους. Είμαστε αποφασισμένοι να επιλύσουμε τα χρονίζοντα προβλήματα και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ