Γιώργος Παπαδόπουλος: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού»

0
3990

Τηλεδιάσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γεώργιου Παπαδόπουλου για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου με την Γ. Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, κα Βίκυ Λοΐζου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ως νόμιμος εκπρόσωπος του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού, μαζί με τον αρμόδιο μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας, κ. Δημήτριο Κυριαζίδη, συμμετείχαν χθες, σε συζήτηση-τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, κα Βίκυ Λοΐζου, ενόψει της προσεχούς χειμερινής περιόδου για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων.
Εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας δηλώθηκε η πλήρης ετοιμότητα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ./Π.Ε. Δράμας για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.
Όπως επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης, «σήμερα συνάφθηκε η σύμβαση λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, για τις χιονοδρομικές περιόδους 2020-2021 και 2021-2022, για πρώτη φορά για δύο συνεχόμενες χιονοδρομικές περιόδους και προγενέστερα από κάθε άλλη φορά. Ταυτόχρονα, έχουν ήδη συναφθεί οι συμβάσεις εκμίσθωσης των καφέ-αναψυκτηρίων «Ανεμοσούρι» και «Χιονότρυπα» για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Στη συζήτηση συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Τουρισμού και εκπρόσωποι από όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!