Η ακαδημία της Πετρούσας στην Ξάνθη

0
1180

Ένα αξέχαστο και γεμάτο Σαββατοκύριακο με πλούσια ποδοσφαιρική δράση, συγκινήσεων, εμπειριών και ανάμεικτων συναισθημάτων που μπορεί να χαρίσει μόνο ο αθλητισμός και κυρίως το ποδόσφαιρο, ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ στις εγκαταστάσεις του Le Chalet Α. Ο. Ξάνθης.
Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη των μικρών ΑΘΛΗΤΩΝ που απαρτίζουν τα τμήματα της Ακαδημίας.Μετά από το τουρνουά που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου όλη η αποστολή αναχωρησε για την Ξάνθη.
Αφού γευματήσε στο Le Chalet, προπονητές παιδιά και γονείς κατευθύνθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα μεταξύ των ομάδων Α. Ο. ΞΑΝΘΗΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ Σμύρνης.
Τα παιδιά των τμημάτων Κ-10 και Κ-8 έζησαν μια εμπειρία μοναδική καθώς είχαν την ευκαιρία να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προς τον αγωνιστικό χώρο.
Εμπειρία μοναδική για τα παιδιά του Συλλόγου!!!
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και αφού το αποτέλεσμα του αγώνα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας της ΞΑΝΘΗΣ στη Superleague, επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις στη βάση τους.
Ο Σαρίδης Σωτήρης επικεφαλής της ακαδημίας θέλει να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Α. Ο ΞΑΝΘΗΣ και ιδιαίτερα τον γυμναστή της ομάδας και βοηθό του Milan Rastavac κ. Τάσο Σιδερίδη του οποίου η συμβολή υπήρξε καθοριστική για την παρουσία μας στο γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ