Καλύτερη η εικόνα της Δόξας στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα δείχνει μαχητικότητα!

0
946

Ο Κώστας Ρουγκάλας αποτελεί, τελευταία, βασικό γρανάζι στο νευραλγικό χώρο της αμυντικής λειτουργίας της Δόξας. Μάλιστα, έχει μία σταθερή απόδοση, έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, είναι ένας από τους παίκτες που έχουν συμβάλλει στην καλή πορεία της ομάδας και γι’ αυτό ο Δημήτρης Σπανός τον εμπιστεύεται.
†Πώς αξιολογείς την μέχρι τώρα πορεία της Δόξας στη Football League;
«Οι αρχικοί στόχοι της ομάδας ήταν υψηλοί. Στη συνέχεια του πρωταθλήματος είδαμε ότι ο βασικός μας στόχος θα έπρεπε να είναι η δεκάδα. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, τα οποία μας απομάκρυναν από το στόχο της ανόδου. Ξεκινήσαμε για να είμαστε σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις. Αυτό από νωρίς, λόγω κάποιων κακών αποτελεσμάτων μας άφησε πίσω και πλέον ωμός είμαστε στην δεκάδα».
†Ο Δημήτρης Σπανός έχει προσδώσει νέα στοιχεία που αναβάθμισαν ποιοτικά την ομάδα;
«Θεωρώ πως ο Δημήτρης Σπανός έχει δώσει ψυχολογία στην Δόξα και την έχει κάνει πιο δυνατή. Σίγουρα με εκείνον στον πάγκο βγάζουμε περισσότερο πάθος και ενέργεια. Η ομάδα δείχνει μαχητικότητα και δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Αυτά είναι πράγματα που μας έλειπαν στην αρχή της σεζόν».
†Ο Ρουγκάλας είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του;
«Ήταν μια μπερδεμένη χρονιά, γενικά για την ομάδα, όχι μόνο ατομικά. Σίγουρα ξεκινήσαμε όλοι με διαφορετικούς στόχους. Στην πορεία όμως τα αποτελέσματα στράβωσαν και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα και εγώ. Δεν έχει πλέον σημασία τι έγινε πριν μερικά παιχνίδια ή στην αρχή της χρονιάς με άλλον προπονητή. Νομίζω πως αυτό το χρονικό διάστημα εγώ και οι συμπαίκτες μου δείχνουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Με βάση το στόχο που έχουμε βάλει, θεωρώ πως πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το να είμαστε στη δεκάδα. Αξίζαμε να ήμασταν πιο ψηλά στην βαθμολογία».
†Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της Δόξας που στηρίζει σε κάθε αγώνα την ομάδα;
«Εύχομαι ο κόσμος να είναι δίπλα μας όπως σ’ όλα τα παιχνίδια. Τους απογοητεύσαμε κάποιες φορές και απογοητευτήκαμε και εμείς οι ίδιοι από την εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο. Νομίζω όμως πως πλέον έχουν αρχίσει να μένουν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας και εύχομαι να συνεχιστεί αυτό και την τελευταία αγωνιστική ώστε να κλείσουμε θετικά την σεζόν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ