Η Χαρούλα Γρηγορίου συμμετέχει ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας με την παράταξη Πόλη + Ζωή

0
5544

Για την Δράμα, την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, την πόλη που επέλεξε να ζει και να μεγαλώνουν τα τρία παιδιά της, την πόλη που αγαπά και προσπάθησε να αναδείξει τόσο
στην Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό, πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί άμεση προτεραιότητα
στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, την εκπαιδευτική πολιτική και τον πολιτισμό.
Η Χαρούλα Γρηγορίου γεννήθηκε στη Δράμα, αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο (Αρρένων) και ολοκλήρωσε τις πτυχιακές της σπουδές στο Τμ. Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 1991 εργάζεται ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αδιάκοπη παράλληλη εθελοντική προσφορά στην εκπαίδευση.

⇒Έχει διατελέσει ειδική συνεργάτης στα τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης, στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Δράμας και σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες για προσφυγόπουλα από την Σερβία σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας.
⇒Τη διετία 2013-15 υπηρέτησε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας, ενώ νωρίτερα έχει διδάξει στις δομές ΝΕ.ΛΕ./ ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ., ως συνεργάτης αναδεικνύοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά. (1991-1996).
⇒Επιστέγασμα αυτής της κοινωνικής ευαισθησίας είναι και η προσφορά της ως Υπεύθυνη Χορευτικών Ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας (1989-2005) μέλος του οποίου έχει υπάρξει από μικρή ηλικία.

⇒Πιστή στη δια βίου μάθηση είναι φοιτήτρια στο ΑΤΕΙ Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος από το 2016 και συμμετέχει με διευρυμένα ενδιαφέροντα στην εκπαίδευση, σε θέματα φυσικού Περιβάλλοντος και Πολιτισμού ενώ έχει να επιδείξει πλούσια
συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα, σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ενδεικτικά: CERTIFICATE / New trends in education – The school of the future – Sevres, France, Πιλοτική εφαρμογή εξ αποστάσεως επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στο σχεδιασμό και υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων σε συνεργασία με τον Υποτομέα Νέων Τεχνολογιών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ., Σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης Κ.Φ.Α. σε θέματα «Αθλητισμός για όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού).
⇒Είναι κάτοχος διπλώματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ