Επιτυχής η μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαδικού «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος»

0
2769

Η μουσική ξυπνάει μνήμες» αυτός ήταν ο τίτλος της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης του πολιτιστικού συλλόγου Αρκαδικού «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 01-04-2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα διοικητηρίου «Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από το τμήμα χορωδίας του συλλόγου και χορευτικά από τα Εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης.
Υπεύθυνος χορωδίας και μουσικών οργάνων ήταν ο μουσικός Μανώλης Παργεντάκης ο όποιος βραβεύτηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για την πολύχρονη πρόσφορα του στον σύλλογο αλλά και την συνεισφορά του στον Δήμο Δράμας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος Χριστόδουλος, ο περιφερικός σύμβουλος κ. Λιθηρόπουλος Χρήστος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. κ. Ψαρράς Γεώργιος, μέλη από τις παρατάξεις, «Περιφερειακή Σύνθεση» «Δράμα Πρωταγωνίστρια», «Ενώνουμε την Δράμα», «Πόλη και Ζωή» «Project Δράμα 2020».
Επιπλέον μέλη των πολιτιστικών συλλόγων «Οι Κομνηνοί» «Ακρίτες Νέας Κρώμνης», «σύλλογος Νέας Αμισού», «σύλλογος Καλλυφιτου», «Ένωση χορευτών Ν. Δράμας πυρρίχιος», «Ακρίτες Σκαλωτής», «σύλλογος Αμμισιανών» «Θρακική Εστία Δράμας» και πλήθος κόσμου.
Όλοι μαζί βοήθησαν στην δράση του συλλόγου για να μαζευτούν τρόφιμα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο φιλόπτωχο του Ιερού Ναού «Αγίου Ευγένιου του Τραπεζουντίου» Κλείνοντας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Δράμας και τον Δήμαρχο, την ΔΕΚΠΟΤΑ και τον Πρόεδρο της για την συν διοργάνωση της εκδήλωσης, την Αντιπεριφέρεια Δράμας για τη παραχώρηση της αίθουσας, και φυσικά τα «Εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης για την άψογη συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ