«Η Δράμα δεν είναι φτωχός συγγενής»

0
1350
Μπλούχος

Μέλος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης είναι ο Δραμινός βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μπλούχος

«Η Δράμα δεν είναι φτωχός συγγενής»

Για ξεκάθαρο στόχο της Ελληνικής Πολιτείας που αφορά την συνολική ανάπτυξη της χώρας, στο πλαίσιο της οποίας η Δράμα, ασφαλώς, δεν αντιμετωπίζεται ως φτωχός συγγενής, κάνει λόγο σε χθεσινή δήλωσή του ο Δραμινός Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μπλούχος.
Σε σχετική του ανακοίνωση σχετικά με την Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης ο Κ. Μπλούχος αναφέρει: “Με κυρίαρχο στόχο της, την κατάρτιση ουσιαστικών και υλοποιήσιμωνπροτάσεων για την ανάπτυξη της Θράκης, ξεκίνησε ήδη την λειτουργία της ηΔιακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης.
Στην πρώτη της συνεδρίαση στις 28 Ιουλίου εξέλεξε ως πρόεδρό της, την βουλευτή Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη ενώ με δεδομένο τον μεγάλο όγκο και το εύρος των εργασιών της, αποφασίστηκε ήδη η δημιουργία ομάδων εργασίας σχετικών με α) Αναπτυξιακά και β) Θεσμικά θέματα.
Τα θέματα που αφορούν τους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας (Δράμας και Καβάλας) αποτελούν επίσης πεδίο ενδιαφερόντων της επιτροπής. Έτσι αποκλείεται κάθε πιθανότητα ενδοπεριφερειακής ανισότητας.
Η Δράμα βρίσκεται εντός του πλαισίου των μειζόνων στρατηγικών επιλογών της Ελληνικής Πολιτείας, δια των εργασιών της επιτροπής αυτής.
Τον νομό μας εκπροσωπεί στην επιτροπή, ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος. Οι ομάδες εργασίας θα ασχοληθούν επιμέρους με ζητήματα οικονομικά,εργασιακά, υποδομών, ασφάλειας, πλημμυρών, ζωονόσων, ενίσχυσης συνοριακών δομών, υγείας και τεχνολογίας, παιδείας, κοινωνικών ομάδων, ζητήματα μειονότητας, μεταναστευτικού-προσφυγικού και δημογραφικού.
Είναι ξεκάθαρος ο στόχος της Ελληνικής Πολιτείας, της απ’ άκρου εις άκρον
ανάπτυξης του τόπου μας. Και η Δράμα, ασφαλώς, δεν αντιμετωπίζεται ως φτωχός συγγενής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!