Η Δράμα «εμπόδιο» στον Κώστα Δουβαλίδη

0
1425

Επανεκκίνηση της προετοιμασίας για τον Κώστα Δουβαλίδη από την Αθήνα


 

«Δυστυχώς, είμαι πολύ θυμωμένος με την κατάσταση που βρίσκομαι αντιμέτωπος καθώς καλούμαι να κάνω επανεκκίνηση ενόψει παγκοσμίου πρωταθλήματος. Δυστυχώς, εγκαταστάσεις στην Δράμα δεν υπάρχουν λόγω ανακατασκευής τους και όλο αυτό αποτυπώνεται στις επιδόσεις μου.
Θα το παλέψουμε όμως πλέον από εδώ στην Αθήνα για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμη και αν χάθηκε η βασική μας προετοιμασία» δηλώνει ο Κώστας Δουβαλίδης και συνεχίζει την προσπάθειά του για τους επόμενους αγώνες.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει:
Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριο Βενιζέλος) χρειάστηκε να ξεπεράσει φέτος μια σειρά από προβλήματα για να μπορέσει να βρίσκεται σήμερα στο σημείο να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.
Ο έμπειρος αθλητής έκανε ήδη τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν και τερμάτισε σε 7.98, επίδοση που δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες του, ωστόσο αποτυπώνει τα προβλήματα που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα. «Δυστυχώς μέχρι σήμερα χρειάστηκε να περάσουμε πολλά εμπόδια. Το μεγαλύτερο έχει να κάνει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Δράμα. Το στάδιο είναι κατεστραμμένο εδώ και καιρό και περιμένουμε πότε θα το φτιάξουν. Στην αρχή της εβδομάδας αντιμετώπισα έναν μικρό τραυματισμό στο χέρι, τον οποίο αντιμετώπισα απευθείας με το που έφτασα στην Αθήνα. Θέλω να πιστεύω πως από εδώ κι έπειτα τα πράγματα θα κυλήσουν χωρίς προβλήματα και θα καταφέρω να βγάλω την προπόνηση που χρειάζεται. Είμαι πίσω τόσο στο κομμάτι της προπόνησης, ενώ μου λείπουν και οι αγώνες. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκεί όπου πιστεύω πως θα είμαι στην κατάσταση που πρέπει. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, διοργάνωση για την οποία έχουμε ακόμη χρόνο για να προετοιμαστούμε», είπε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα μετά τη συμμετοχή του στην ημερίδα του ΣΕΦ. Ο Δουβαλίδης θα μείνει στην Αθήνα μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προκειμένου να έχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ