Η Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου στην Προσοτσάνη θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ με την εφαρμογή αυστηρής τήρησης των επιβαλλόμενων μέτρων

0
1931

Η αυξητική τάση των κρουσμάτων του covid-19 στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας αναγκάζει στην επανάληψη αυστηρών συστάσεων προς όλους του δημότες του Δήμου μας στην τήρηση των μέτρων υγιεινής σε όλους του δημόσιους χώρους.
Έτσι, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης επισημαίνει πως θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ με την εφαρμογή αυστηρής τήρησης των επιβαλλόμενων μέτρων.
Μικροπωλητές, εκθέτες, παραγωγοί και καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκονται στον χώρο λειτουργίας υποχρεωτικά και μόνο με χρήση μάσκας ενώ οι πάγκοι των προϊόντων θα απέχουν το απαραίτητο διάστημα των τριών μέτρων μεταξύ τους.

Δήλωση του Δημάρχου Προσοτσάνης, κ. Αθανασιάδη
Με δήλωσή του ο κ. Αθανασιάδης, Δήμαρχος Προσοτσάνης σχετικά με την τήρηση των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του covid-19 επισημαίνει: «Με ιδιαίτερη ευθύνη και μέσα από την αγωνία υπεράσπισης της υγείας των συνδημοτών μας ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Προσοτσάνης, προτρέπουμε τους συνδημότες μας στην όσο πιο ευλαβικά γίνεται, χρήση της προστατευτικής μάσκας, σε όλους τους δημόσιους χώρους του Δήμου Προσοτσάνης και όπου αλλού. Η αυστηρή εφαρμογή, των προτεινόμενων από την Πολιτεία μέτρων υγιεινής, από τον κάθε έναν μας ξεχωριστά, σηματοδοτεί την υπευθυνότητα όλων μας, απέναντι στην οικογένεια μας αλλά και ευρύτερα στο κοινωνικό σύνολο, όπως όμως και στην Εθνική Προσπάθεια αποφυγής αυστηρότερων μέτρων, τα οποία θα έχουν ταυτόχρονα πολλές επιπτώσεις, τόσο στην εθνική, τοπική οικονομία όσο όμως και στην ψυχική και σωματική ακεραιότητα όλων μας.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΌΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ