Η ορχήστρα του Βασίλη Τσιτσάνη στο Φαράγγι της Πετρούσας

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη και Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζονται τις επόμενες ημέρες

0
3718

Η ορχήστρα του Βασίλη Τσιτσάνη, η Δήμητρα Γαλάνη και η Νατάσσα Μποφίλιου, θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στο Φαράγγι της Πετρούσας. Η μουσική παρουσίαση εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φαραγγιού που θα πραγματοποιηθούν κατά την φετινή θερινή σεζόν.

Οι διοργανωτές υπόσχονται μία εντυπωσιακή βραδιά πλημμυρισμένη από τις δημιουργίες του Βασίλη Τσιτσάνη. Ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης συνεχίζει να μαγεύει αναλλοίωτα και σήμερα το μουσικόφιλο κοινό. Άλλωστε παρέα με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει μέχρι σήμερα χιλιάδες συμπατριώτες μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης δημιουργήθηκε μετά από βούληση των δικών του ανθρώπων, σε συνεργασία με εταιρείες μουσικών παραγωγών.
Η Δήμητρα Γαλάνη, όπως και η Νατάσσα Μποφίλιου βάζουν την υπογραφή τους σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά.
Η Δήμητρα Γαλάνη, είναι μία ερμηνεύτρια που για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες κυριαρχεί στην ελληνική μουσική σκηνή. Παράλληλα η Νατάσα Μποφίλιου που προέρχεται από την σύγχρονη γενιά των Ελλήνων τραγουδιστών έχει αφήσει το δικό της μοναδικό ερμηνευτικό στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο.
Το συγκεκριμένο σχήμα αποτελεί την καλύτερη συνέχεια της επιτυχημένης 45χρονης πορείας του Τσιτσάνη, ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες. Ο ίδιος άλλωστε έχει επηρεάσει με τη δουλειά του ανεξίτηλα την ελληνική μουσική πραγματικότητα.
Στην μουσική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Φαράγγι της Πετρούσας θα εμφανιστούν οι μουσικοί:
Μπουζούκι – Επιμέλεια ορχήστρας: Μανώλης Πάππος
Μπουζούκι: Φώτης Βεργόπουλος
Μπαγλαμάς – φωνή: Βασίλης Προδρόμου
Κιθάρα: Νίκος Γύρας
Πιάνο: Δημήτρης Σίντος
Ακορντεόν: Ντάσσο Κούρτι
Μπάσο: Μιχάλης Δάρμας
Κρουστά: Στράτος Σαμιώτης
Bιολί: Νίκος Βερύκοκος
Αξίζει να δείτε επίσης μέσα στον Ιούλιο
Tην Παρασκευή 12 Ιουλίου, στις 21:00 μμ θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση: “Οι μικροί ήρωες” από το θεατρικό εργαστήρι Α. Ροντίδη.
Επίσης την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 21:30 μμ θα εμφανιστεί σε προγραμματισμένη μουσική συναυλία η Άλικστις Πρωτοψάλτη.
Άξια λόγου επίσης είναι πέραν των άλλων και η παιδική παράσταση που θα παρουσιαστεί την Τρίτη 30 Ιουλίου, στις 21:00 μμ με τίτλο «Ο μικρός πρίγκιπας» του Antoine de Saint-Exupéry από το Θέατρο του Βορρά.
Κατά την εξέλιξη του έργου, ο αφηγητής πέφτει με το αεροπλάνο του -που έχει πάθει βλάβη- στην έρημο. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί (το Μικρό Πρίγκιπα), γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Ο αφηγητής μαθαίνει πολλά από τον καινούργιο του φίλο.
Ο καινούργιος του φίλος σιγά-σιγά τού διηγείται την επίσκεψή του σε άλλους πλανήτες, όπου υπάρχουν άνθρωποι ματαιόδοξοι αλλά και κάποιοι (ελάχιστοι) περισσότερο “ανθρώπινοι”. Δεν ξεχνάει ποτέ και με τίποτα τις ερωτήσεις που έχει υποβάλει, ενώ ο ίδιος, αντίθετα, δεν συνηθίζει ν’ απαντάει στις ερωτήσεις των άλλων.
Μολονότι υποτίθεται ότι είναι παιδικό βιβλίο, ο Μικρός Πρίγκιπας κάνει μερικές βαθυστόχαστες και ιδεαλιστικές παρατηρήσεις σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση… η συνέχεια επι σκηνής στο Φαράγγι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ