Η πολύωρη διακοπή στην υδροδότηση έφερε ταλαιπωρία παραμονή της Πρωτοχρονιάς

0
1660

ΈΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Η ΜΙΣΗ ΔΡΑΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Πολύωρη διακοπή νερού και αναστάτωση δημιουργήθηκε σε ένα μεγάλο μέρος της πόλης, κυρίως στην βόρεια πλευρά της, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν αρκετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς χιλιάδες οικογένειες και να δημιουργηθούν προβλήματα σε επιχειρήσεις.

Επρόκειτο για βλάβη που εμφανίστηκε από σπάσιμο σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΔ και δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα καθώς η αποκατάστασή της απαιτούσε πολύωρη εργασία και διακοπή της υδροδότησης.
Η βλάβη και αντίστοιχα η ζημία που προκλήθηκε στο σύστημα καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς. Από το πρωί της Δευτέρας (παραμονή Πρωτοχρονιάς) τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δράμας έπιασαν δουλειά προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα ώστε να επανέλθει η υδροδότηση. Αυτό έγινε αρκετές ώρες μετά, γύρω στο μεσημέρι της Δευτέρας δημιουργώντας σημαντική ταλαιπωρία και προβλήματα…
Από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ πραγματοποιήθηκαν εργασίες λίγο βορειότερα από την γέφυρα της οδού Αντιγόνου και στο αριστερό άκρο της οδού Ιουνστινιανού όπου έγινε τομή και εκσκαφή προκειμένου να διεξαχθούν οι εργασίες αποκατάστασης του αγωγού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο περίπου σημείο επί της οδού Ιουνστινιανού και στην συγκεκριμένη ανηφόρα που παρουσιάζει ο δρόμος έχουν παρουσιαστεί βλάβες εξ αιτίας των οποίων διέρρευσαν στο δρόμο μεγάλες ποσότητες νερού μετατρέποντας την περιοχή κοντά στην γέφυρα σε λίμνη τα προηγούμενα χρόνια.
Από την ΔΕΥΑΔ δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους προκλήθηκε η ζημιά στον αγωγό. Τα προβλήματα ωστόσο που δημιουργήθηκαν από την διακοπή της υδροδότησης δημιούργησαν πέρα από την ταλαιπωρία και έντονο εκνευρισμό όπως και αγανάκτηση σε πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν σημαντικά την παραμονή της πρωτοχρονιάς και τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από την διακοπή της υδροδότησης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ