«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας είναι η τράπεζα του τόπου και πάντα θα βοηθάει σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις»

0
4014
Η παράδοση του εξοπλισμού στο συνοριακό τμήμα του Σουφλίου.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας στηρίζει τις αστυνομικές και συνοριακές δυνάμεις φύλαξης στον Έβρο και δωρίζει εξοπλισμό.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης προέβη στη δωρεά επιχειρησιακού εξοπλισμού για την ενίσχυση των αστυνομικών και συνοριακών τμημάτων φύλαξης του νομού Έβρου.
«Η τράπεζα πάντα θέλει να είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες στηρίζοντας τους ανθρώπους που φυλάνε τα σύνορα, γι’ αυτό και είμαστε πάντα δίπλα σε όλα τα προβλήματα της περιοχής. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας, είναι η τράπεζα του τόπου και πάντα θα βοηθάει σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις και θα προσπαθεί να λύνει τα προβλήματα των πελατών της.» δήλωσε σχετικά με αυτή την ενέργεια ο κ. Νικολόπουλος Ιωάννης γενικός διευθυντής της τράπεζας.
Ο κ. Παναγόπουλος, προϊστάμενος του λογιστηρίου της τράπεζας, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σκεπτικό της Τράπεζας για αυτή τη δράση: «Η τράπεζα δραστηριοποιείται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που είναι και η έδρα της. Η περιοχή αυτή προβάλλεται συνεχώς λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με το μεταναστευτικό. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, αντίθετα στέκεται αρωγός στη προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη περίοδο από όλους. Μία προσπάθεια συλλογική που ξεκινάει από την κυβέρνηση, τα σώματα ασφαλείας και τους απλούς πολίτες που με ανιδιοτέλεια και θάρρος υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας αποτρέποντας την είσοδο στους παράνομους μετανάστες. Για το λόγο αυτό η τράπεζα προχώρησε στη δωρεά επιχειρησιακού υλικού στα σώματα ασφαλείας και ειδικά στα αστυνομικά και διασυνοριακά τμήματα του νομού Έβρου και υπόσχεται πως θα είναι ενεργή για να συνδράμει σε οτιδήποτε άλλο της ζητηθεί.»
Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε από τον διευθυντή της Δ/νσης Πίστης κ. Αδάμ Γεώργιο και τον προϊστάμενο του λογιστηρίου της τράπεζας, κ. Παναγόπουλο Παναγιώτη οι οποίοι επισκέφθηκαν ένα ένα όλα τα τμήματα όπου και διένειμαν τον εξοπλισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!