Ιερά Μητρόπολη Δράμας: Σχολή Γονέων από τον Ιερό Ναό Αγίου Αναργύρων Δράμας

0
1367

Η Ιερά Μητρόπολη Δράμας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας «ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ» με σκοπό την επιμόρφωση και την αρωγή προς τους γονείς στην προσπάθεια ορθής αγωγής των παιδιών τους αλλά και την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη συμπαράσταση στην σύγχρονη οικογένεια, στους νέους γονείς, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύζυγοι μεταξύ τους, αλλά και στις σχέσεις γονέων και τέκνων.
Στο πλαίσιο λειτουργίας της «ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ» προσκεκλημένοι εξειδικευμένοι ομιλητές θα αναπτύσσουν θέματα και θα ακολουθεί διαλογική συζήτηση και συμπροβληματισμός.
Η «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ» θα λειτουργεί στην Ενορία των Αγίων Αναργύρων Δράμας ένα Σάββατο κάθε μήνα στις 6 μ.μ. με δωρεάν συμμετοχή.
Η Ιερά Μητρόπολη καλεί τους γονείς όλων των ηλικιών, τα νέα ζευγάρια, τους μελλοντικούς γονείς , τα άτομα με ειδικές ικανότητες, τους εκπαιδευτικούς, τους νέους της Μητροπόλεως να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ώστε όλοι να βοηθήσουμε στη δημιουργία οικογένειας με στέρεες βάσεις.

Υπεύθυνος λειτουργείας Σχολής Γονέων είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αχθοφορίδης, τηλ. επικοινωνίας: 6944341931

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου στις 6μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων Δράμας με θέμα «Γονείς παιδιών και εφήβων το 2021». Ομιλιτής θα είναι ο κ. Αλέξιος Λάππας, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Ψυχιάτρων της Μεγάλης Βρετανίας, επιστημονικά υπεύθυνος του Ελληνικού παιδικού χωριού στο Φίλυρο, υπεύθυνος του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας ΠροςΌψη.
Στο τέλος κάθε συνάντησης θα ανακοινώνεται η ημερομηνία, ο ομιλητής και το θέμα του επόμενου μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!