Κ. Κυρανάκης από τη Δράμα: «Η χώρα θα έχει ολοκληρωμένο κτηματολόγιο το 2025»

Τη Δράμα επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και κλιμάκιο της ΝΔ το διήμερο 27 και 28 Μαΐου

0
123

Την Π.Ε. Δράμας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Μαΐου, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας και Γιώργο Χριστόπουλο, Γ. Γ. Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Δράμα, το κλιμάκιο της ΝΔ συνοδευόμενο από τον Βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Δράμας, Αλέξανδρο Γεωργιάδη και άλλα στελέχη του κόμματος, μετέβη στο ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Δράμας «Το Χαμόγελό μας», στο ΚΔΑΠμεΑ «Πράξη και Θεωρία Experts», στο Κτηματολογικό Γραφείο Δράμας, είχε συνάντηση με δικηγόρους, μηχανικούς, συμβολαιογράφους (στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας) και έκανε βόλτα στην πόλη της Δράμας και επίσκεψη στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης το κλιμάκιο της ΝΔ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Δράμας και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας.
Το πρωί της Τρίτης ο κ. Κυρανάκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας. Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, αρχικά πήρε το λόγο ο Βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης, καλωσορίζοντας τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυρανάκη και λέγοντας ότι το Υπουργείο έχει προχωρήσει σημαντικά ζητήματα ψηφιακής διακυβέρνησης, πρωτοτυπώντας πολλές φορές και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο κ. Κυριαζίδης αναφέρθηκε και σε ειδικότερα θέματα και συγκεκριμένα στο κτηματολόγιο.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!