Κ. Μπλούχος: Γρήγορος βηματισμός για τη λύση στα κτηριακά ζητήματα στο Μουσικό Σχολείο και το Δοξάτο

0
1838

Συνάντηση είχε ο Κ. Μπλούχος Βουλεύτης Δράμας της Ν.Δ. με την Υφυπουργό Παιδείας κυρία Σοφία Ζαχαράκη, όπου τέθηκαν τα προβλήματα σχετικά με τις κτηριακές υποδομές του Μουσικού Σχολείου Δράμας και του Σχολικού Συγκροτήματος Δοξάτου.
Ο κ. Μπλούχος μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε «Η κ. Ζαχαράκη εξέπληξε ακόμη και εμάς με την ταχύτητά της. Με κάλεσε άμεσα στην έδρα της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές Α. Ε.” (ΚΤΥΠ ΑΕ) ώστε να συμμετάσχω σε σύσκεψη, με παρόντες, πέραν της ιδίας, τον Πρόεδρο της εταιρείας κ. Τιμολέοντα Κατσίπο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας κ. Μιχαήλ Πουλάκη, τον Νομικό Σύμβουλο κ. Στυλιανό Στάικο και τον Οικονομικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Βρυώνη.Είχαμε τη δυνατότητα από τη μεριά μας, να αποτυπώσουμε ενώπιον των ειδικών τα προβλήματα που χρονίζουν σχετικά με το κτήριο του Μουσικού Σχολείου. Αποφασίσθηκε η άμεση επιθεώρηση του κτηρίου από κλιμάκιο μηχανικών της ΚΤΥΠ Α.Ε. που θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020. Κατόπιν η ΚΤΥΠ ΑΕ θα προβεί σε άμεση παρέμβαση για την οριστική λύση του προβλήματος με την απαραίτητη χρηματοδότηση. Δρούμε άμεσα, συγχρονισμένοι με τον θετικό βηματισμό και την ταχύτητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρεμβαίνοντας και λύνοντας κάθε χρονίζον πρόβλημα.
Από την σύσκεψη αυτή βγήκαμε πλουσιότεροι, διότι έγινε και μια γενικότερη συζήτηση για τις σχολικές υποδομές, διατυπώθηκαν διαχειριστικοί προβληματισμοί και ανάλογες προτάσεις στο πλαίσιο ενός εξορθολογισμού στις στοχεύσεις μας. Είναι απαραίτητο να εκφράσω και από εδώ τις ευχαριστίες μου προς την υφυπουργό Παιδείας κυρία Σοφία Ζαχαράκη. Έναν άνθρωπο που πάντοτε τείνει ευήκοον ους και δείχνει την καλύτερη των διαθέσεων σε κάθε ζήτημα, παλεύοντας διαρκώς για πραγματικές λύσεις.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ