Δραμινο-Υγεία

0
2596

Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής σχεδιάζει να υιοθετήσει και να θεσμοθετήσει τη δράση με τίτλο «Δραμινο-Υγεία».
Σήμερα περισσότερο από ποτέ επιτάσσεται η δημιουργία θεσμοθετημένων και στοχευμένων δράσεων με την εμπλοκή και τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με όλους τους
εμπλεκόμενους φορείς τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε πανελλαδικό.
Η δράση αυτή αφορά τη δημιουργία ενός πολυθεματικού ιατρο-κοινωνικού πάρκου στην περιοχή της Ανάπλασης με στόχο και σκοπό την ενεργοποίηση των πολιτών, την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, την ενημέρωση του πληθυσμού, την πρόληψη, την εξωστρέφεια, την ενδυνάμωση της φιλοσοφίας «νους υγιής εν σώματι υγιή» στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρέχοντας συμβουλευτική σε θέματα κοινωνικής ενσωμάτωσης, ψυχικής και σωματικής υγείας, βιωματικά, ιατρικές γωνιές με ιατρικές εξετάσεις και ημερίδες.
Στο πλαίσιο αυτής της ανάληψης πρωτοβουλίας που μας αφορά όλους, ο Δήμαρχος Δράμας καλεί σε σύσκεψη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Σωματικής και Ψυχικής Υγείας την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Δήμος Δράμας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!