Κωνσταντίνος Μπλούχος: Έγκριση 418.500 € για έργα αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων στο Δήμο Δοξάτου

0
1954

Συχνή, πολύτιμη και παραγωγική χαρακτήρισε τη συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Κ. Μπλούχος Βουλευτής Ν. Δράμας με την Ν.Δ. Με ανακοίνωσή του μετά το τέλος της συνάντησης γνωστοποιήθηκε ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τη Δράμα, τις συγκοινωνίες, το οδικό δίκτυο και τις υποδομές.
Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα σημαντικών υποδομών του Δήμου Δοξάτου. Η είδηση που προκύπτει από την τελευταία συνάντηση είναι η έγκριση ποσού 418.500€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για επείγοντα έργα αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων στον Δήμο Δοξάτου Δράμας. Η συνάντηση του κ. Μπλούχου έγινε σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Θεμιστοκλή Ζεκερίδη και την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κα Κυριακή Παπαζώτου.
Ο Κ. Μπλούχος δήλωσε σχετικά με την συνάντηση: «Ο κυβερνητικός βηματισμός ταχύς, τα ώτα ευήκοα, το ενδιαφέρον προς την ελληνικήπεριφέρεια, όπως το Δοξάτο, έντονο, και η χαρά μεγάλη για την αμεσότητα και για το ομόγνωμο με τον Υπουργό μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!