Κ. Μπλούχος: «Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη ενθαρρύνει με κάθε τρόπο τις ευαισθησίες τοπικών κοινωνιών που αφήνουν σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα»

0
1519

Εγκαίνια της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Χωριστής

Στα εγκαίνια της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Χωριστής παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δράμας κ. Μπλούχος την περασμένη Παρασκευή.

Μετά τα εγκαίνια ο κ. Μπλούχος δήλωσε:
«Παραβρέθηκα την Παρασκευή 22/10/2021 στα εγκαίνια ενός σημαντικού περιβαλλοντικού έργου για τη Χωριστή, του οποίου η ολοκλήρωση καθυστερούσε επί χρόνια και κινδύνευσε να ματαιωθεί πολλές φορές. Τελεσφόρησε χάρη στην άοκνη προσπάθεια ανθρώπων που δεν το εγκατέλειψαν ποτέ, όπως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Τάσος Χατζηγιάννης.
Ο Δήμος Δράμας και η ΔΕΥΑΔ έθεσαν σε λειτουργία την υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, ελαφρώνοντας το οικοσύστημα από τις επιβαρύνσεις της ανθρώπινης κατάχρησης. Η σημασία του έργου αδιαμφισβήτητη. Είμαστε χαρούμενοι κι αισιόδοξοι διότι στη Δράμα οι περιβαλλοντικές προτεραιότητες είναι πλέον κανόνας.
Η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενθαρρύνει με κάθε τρόπο ανάλογες ευαισθησίες τοπικών κοινωνιών, αφήνοντας ένα σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ