Κ. Μπλούχος: «Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη ενθαρρύνει με κάθε τρόπο τις ευαισθησίες τοπικών κοινωνιών που αφήνουν σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα»

0
1027

Εγκαίνια της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Χωριστής

Στα εγκαίνια της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Χωριστής παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δράμας κ. Μπλούχος την περασμένη Παρασκευή.

Μετά τα εγκαίνια ο κ. Μπλούχος δήλωσε:
«Παραβρέθηκα την Παρασκευή 22/10/2021 στα εγκαίνια ενός σημαντικού περιβαλλοντικού έργου για τη Χωριστή, του οποίου η ολοκλήρωση καθυστερούσε επί χρόνια και κινδύνευσε να ματαιωθεί πολλές φορές. Τελεσφόρησε χάρη στην άοκνη προσπάθεια ανθρώπων που δεν το εγκατέλειψαν ποτέ, όπως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Τάσος Χατζηγιάννης.
Ο Δήμος Δράμας και η ΔΕΥΑΔ έθεσαν σε λειτουργία την υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, ελαφρώνοντας το οικοσύστημα από τις επιβαρύνσεις της ανθρώπινης κατάχρησης. Η σημασία του έργου αδιαμφισβήτητη. Είμαστε χαρούμενοι κι αισιόδοξοι διότι στη Δράμα οι περιβαλλοντικές προτεραιότητες είναι πλέον κανόνας.
Η σημερινή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενθαρρύνει με κάθε τρόπο ανάλογες ευαισθησίες τοπικών κοινωνιών, αφήνοντας ένα σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here