Κ. Μπλούχος: «Η στοργή και το νοιάξιμο του Πρωθυπουργού για την ακριτική Ελλάδα θα φέρει σύντομα καρπούς»

0
415

Ο βουλευτής Δράμας κ. Κων/νος Δ. Μπλούχος συμμετείχε σε σύσκεψη που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τηλεδιάσκεψη, όπου συμμετείχαν και τα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. από την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη καθώς και ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Μπλούχος είχε την ευκαιρία να θέσει υπ’ όψιν του Προέδρου της Κυβέρνησης μείζονα θέματα της περιοχής μας που αφορούν θέματα ανάπτυξης και υποδομών, τα οποία χρήζουν άμεσης στοργής και επίλυσης.


Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Μπλούχος δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός με ειλικρινές και ουσιαστικό ενδιαφέρον κατέγραψε τα θέματα και τις προτάσεις για την επίλυσή τους και δεσμεύτηκε ότι θα δείξει προσωπική μέριμνα. Ήταν μια πολύ παραγωγική
συνάντηση στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους που χτίζει η σημερινή κυβέρνηση. Είναι μάλιστα πρόδηλη η ευαισθησία του Προέδρου της Κυβέρνησης για οτιδήποτε αφορά ακριτικό τόπο της Ελλάδας. Η στοργή και το νοιάξιμο για την ακριτική Ελλάδα θα φέρει σύντομα καρπούς.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here