Κάλεσμα στους δημότες από τον Γιώργο Παπαδόπουλο

0
1050

– Παρουσίαση αρχών και υποψηφίων συμβούλων το Σάββατο
– «Ο ρόλος μας είναι να επανεκκινήσουμε τα πάντα» είπε ο επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης


Πρόσκληση στους Δραμινούς και τις Δραμινές να παραβρεθούν στην εκδήλωση παρουσίασης των αρχών και των θέσεων της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», που θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 19.00’ το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας απηύθυνε χθες, μέσω συνέντευξης τύπου, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.
Ο ίδιος τόνισε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ένα χρόνο ακριβώς πριν από τις δημοτικές εκλογές. Σε αυτήν θα παρουσιαστεί και ένας σημαντικός αριθμός υποψηφίων συμβούλων.
«Είμαστε μία νέα δημοτική παράταξη και σκοπός μας είναι να προσεγγίσουμε όλους τους Δραμινούς και τις Δραμινές, για να τους παρουσιάσουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας, έτσι ώστε να μας κρίνουν» είπε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Το όνομα της παράταξής μας “Επανεκκίνηση για τη Δράμα” επιλέχθηκε γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι η πορεία του δήμου πρέπει να αλλάξει. Η Δράμα χρειάζεται μία επανεκκίνηση. Το λογότυπο της παράταξής μας σηματοδοτεί την ανοδική πορεία που πρέπει να έχει η Δράμα. Πρέπει να γίνει κατανοητό προς όλους και από εδώ και πέρα να “Πάμε μπροστά”. Επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα».
Στην ίδια συνέντευξη χθες, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και σε ερωτήσεις για πιθανές εργασίες της παράταξής του, λέγοντας: «Tο διακύβευμα της παράταξής μας, που ξεκινά να παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά, είναι να αγκαλιάσουμε τους πάντες. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν. Όποιος θέλει να μιλήσει μαζί μας, είμαστε εδώ. Εμείς όμως δεν ξεκινήσαμε με τη σκέψη να βρεθούμε σε κάποια άλλη παράταξη. Είμαστε εδώ για να επανεκκινήσουμε τα πάντα. Όποιος θέλει να μιλήσει μαζί μας μπορεί να το κάνει, από τον απλό πολίτη μέχρι αυτόν που ασχολείται με τα κοινά».
Παράλληλα, είπε ότι υπάρχει ένα πάγωμα (στα του δήμου) εδώ και πολλά χρόνια και ότι αυτή είναι διαπίστωση όλης της κοινωνίας. «Ο ρόλος μας είναι να επανεκκινήσουμε τα πάντα και θα το πετύχουμε. Ο χρονικός ορίζοντας για κάτι τέτοιο μπορεί να είναι μια πενταετία, μια οκταετία ή μια δεκαετία. Νομίζω ότι αυτό θα κριθεί από τον κόσμο» πρόσθεσε.
Σχετικά με την παρουσία του στην προηγούμενη δημοτική αρχή, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ως Αντιπεριφερειάρχης. «Το αν πετύχαμε κάτι ή όχι εκεί αλλά και στην πορεία μου στην περιφέρεια, νομίζω ότι και αυτό κρίθηκε από τους πολίτες. Από εδώ και πέρα, θα ξανακριθώ από τον κόσμο και το αποδέχομαι απόλυτα» επεσήμανε.
Σε ερώτηση των «Χ» για το τι θα πρέπει να αναμένεται μετά την παρουσίαση των υποψηφίων και αν η παράταξη θα κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Θα είμαστε ενεργοί και με δελτία αλλά και καταθέτοντας την άποψή μας και τις θέσεις μας όπου χρειάζεται και με σοβαρότητα γύρω από τα τεκταινόμενα της πόλης και των κοινοτήτων μας, που αυτή τη στιγμή είναι στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. Θα είμαστε παρόντες σε όλα. Το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσουν γραφεία και στην πόλη. Θα χαρούμε τα μέσα ενημέρωσης να μας παρακολουθούν και να αποτυπώνουν την παρουσία μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ