Κατάμεστη η αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Δράμας στο workshop προσωπικής ανάπτυξης του Παναγιώτη Φάσσα

0
329

Τι είπε στα «Χ» ο success coach, ιδρυτής του success hype και συγγραφέας Παναγιώτης Φάσσας


 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας, το Βιβλιοπωλείο «Μανιφέστο», το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «Δράση» και οι εκδόσεις Ιβίσκος διοργάνωσαν ένα πολύ ενδιαφέρον workshop προσωπικής Ανάπτυξης με τον success coach, ιδρυτή του success hype και συγγραφέα Παναγιώτη Φάσσα με τίτλο: «Δείξε μου τον κύκλο σου να σου πω ποιος είσαι». Το workshop ήταν βασισμένο στο νέο βιβλίο του «Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς». Η εκδήλωση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημόσιας Βιβλιοθήκης Δράμας.
Το θέμα προκάλεσε αρκετό ενδιαφέρον, αφού η αίθουσα κατά τη διάρκεια του workshop ήταν κατάμεστη. Ο κ. Παναγιώτης Φάσσας, σε δηλώσεις του στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας για το βιβλίο του, πάνω στο οποίο βασίστηκε το workshop, τόνισε ότι αυτό πραγματεύεται την επιτυχία και την αλλαγή ενός ανθρώπου. «Το πρώτο μέρος έχει να κάνει με την αλλαγή, γιατί αυτή είναι τόσο δύσκολη και πώς μπορούμε να κάνουμε αλλαγές που κρατούν στον χρόνο. Το δεύτερο μέρος έχει να κάνει με την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων που έχει ο καθένας, ακολουθώντας ένα σύστημα που αποτελείται από έξι πυλώνες. Το βιβλίο έχει μέσα πάρα πολλές ασκήσεις όσον αφορά τη στοχοθέτηση, αλλά έχει να κάνει και με την πρόοδο και την εξέλιξή μας. Είναι οι βασικοί τομείς στους οποίους μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας για να μπορούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς» τόνισε ο συγγραφέας.
H συγγραφή του βιβλίου προέκυψε λόγω της δουλειάς του κ. Φάσσα ως success coach, αλλά και από την ανάγκη του να μοιραστεί με το αναγνωστικό κοινό όλα αυτά τα εργαλεία που έχουν βοηθήσει και τον ίδιο να πετύχει τους στόχους του και να συνεχίσει να προοδεύει και να εξελίσσεται. «Ήθελα να τα μοιραστώ με έναν πιο απλό τρόπο. Ο κόσμος διαβάζει και του αρέσει να διαβάζει. Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο για να προσθέσει στη βιβλιοθήκη του και να βοηθηθεί» σημείωσε ο ίδιος στα «Χ».
«Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους. Προσωπικά, θα ήθελα να απευθύνεται σε νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στη ζωή, τα παιδιά που έχουν θέσει στόχους, έχουν βγει από μία σχολή ή από το Λύκειο και ενδεχομένως χρειάζονται αυτά τα εφόδια για να μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους. Είναι ένα βιβλίο του οποίου το πρώτο κεφάλαιο έγραψα τον Σεπτέμβριο του 2020. Το άφησα για τα επόμενα δύο χρόνια και ξεκίνησα να γράφω ξανά το Σεπτέμβριο του 2022. Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου του 2022. Η απήχηση που έχει είναι πάρα πολύ καλή και σε αναγνωρισιμότητα και σε πωλήσεις» είπε ο κ. Φάσσας.

 

 

Ο Παναγιώτης Φάσσας είναι ο ιδρυτής του success hype, εξειδικευμένος εκπαιδευτής νευρογλωσσικού προγραμματισμού πιστοποιημένος από την INLPTA, πιστοποιημένος εκπαιδευτής coaching από την IAFTC (International Academy for Training and Consulting), High Performance coach πιστοποιημένος από το High Performance Institute, IEMT Practitioner (Integral Eye Movement Therapy) και ειδικός στρατηγικής παρέμβασης, πιστοποιημένος από Robbins–Madanes Training. Πραγματοποίησε ομιλία στο TEDx university of piraeus με τίτλο: «Όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται ήδη μέσα σου». Λειτούργησε ως local expert για τη Lipton στην πανελλαδική καμπάνια της με τίτλο: «project unlonely». Παραβρέθηκε ως καλεσμένος στο event «thinkbiz» που πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με σκοπό να ενημερώσει τους φοιτητές για το τι κάνει κάποιον επιτυχημένο επιχειρηματία. Πραγματοποίησε ομιλία στο 1ο Λύκειο Μαραθώνα με τίτλο: «Πώς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου». Τα τελευταία 4 χρόνια ως εκπαιδευτής: Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 4.500 μαθητές. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 100 σεμινάρια και εκπαιδεύσεις τα οποία έχουν παρακολουθήσει 70.000+ άνθρωποι. Εκπαιδεύει στελέχη και ομάδες μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ τα βίντεο εκπαιδευτικού περιεχομένου του στα Social Media έχουν περισσότερες από 5.500.000 προβολές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ