Καθαρίστηκε τελικά το στρατόπεδο Ανδρικάκη

0
1004

Οι εργασίες καθαρισμού έγιναν από τις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕ Δράμας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γεώργιος Παπαδόπουλος προχώρησε με τις τεχνικές υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας σε εργασίες καθαρισμού στο Στρατόπεδο Ανδρικάκη. Οι εργασίες καθαρισμού έγιναν περιμετρικά αλλά και στο εσωτερικό του στρατοπέδου, ενώ απομακρύνθηκαν ξυλώδη και άλλα αντικείμενα και έγιναν εργασίες απαραίτητες για την πρόληψη και την προστασία από τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία καθαρισμού αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
«Με βούληση και διεκδίκηση, πετυχαίνουμε άμεσα αποτελέσματα.
Το στρατόπεδο Ανδρικάκη, το οποίο διαχειρίζεται η Κτηματική Υπηρεσία Δράμας και είναι εντός του αστικού ιστού της πόλης, με κατοικίες περιμετρικά αυτού, βρίσκεται σε χρόνια εγκατάλειψη, ενώ παρουσιάζει και έντονη αυτοφυή βλάστηση.
Επειδή κατά την θερινή περίοδο υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιών και για την αποτροπή αυτού του κινδύνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος με το αριθ. πρωτ. 256/11-05-2020 έγγραφό του αιτήθηκε στην μονάδα Τεχνικών Υπηρεσιών της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, που είναι η αρμόδια γι’ αυτό υπηρεσία, να δοθεί η σχετική άδεια προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού.
Η ως άνω υπηρεσία με το αριθ. πρωτ. 6519/3-07-2020 έγγραφό της, διατύπωσε την συναίνεσή της στην πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών καθαρισμού για την αποτροπή πρόκλησης πυρκαγιάς σε αυτό.
Κατόπιν τούτου, η Αντιπεριφέρεια Δράμας δια των Τεχνικών της Υπηρεσιών, προχώρησε σε εργασίες καθαρισμού περιμετρικά στο εσωτερικό του στρατοπέδου, από ξυλώδη και άλλα αντικείμενα· εργασίες απαραίτητες για την πρόληψη και την προστασία από τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.
Με ισχυρή βούληση, διεκδίκηση, μεθοδικότητα και τις κατάλληλες ενέργειες, πετυχαίνουμε άμεσα αποτελέσματα.
Γνώμονάς μας ένα φιλικό προς τον πολίτη και το περιβάλλον αστικό σύστημα, τέτοιο που ταυτόχρονα προστατεύεται από τον κίνδυνο πυρκαγιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here