ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ: Εκδήλωση του Ιδρύματος

0
2346

Μια υπέροχη φθινοπωρινή βραδιά υπό τους ήχους Ελληνικής λαϊκής μουσικής απόλαυσαν οι κάτοικοι της Καλλιφύτου το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αιμίλιος Θεοχάρη Καλαϊτζίδης» και αποτελεί ένα πρώτο ουσιαστικό βήμα της προσπάθειας που καταβάλει η νέα διοίκηση να έρθει πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, ανοίγοντας τις πύλες του σε αυτήν.
Αν και η παρουσία του ιδρυτή και προέδρου του Δ.Σ. ήταν προγραμματισμένη, δεν κατέστη δυνατή λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του.
Η αντιπρόεδρος του ιδρύματος Ειρήνη Γιουλβάνη μετέφερε χαιρετισμό του προέδρου και κάλεσε τους κατοίκους της Καλλιφύτου να αγκαλιάσουν το ίδρυμα και τις προσπάθειες που καταβάλει το νέο Δ.Σ. προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.
Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους εθελοντές και τους μουσικούς, με την βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε αυτή η όμορφη εκδήλωση, δωρεάν για όλους τους παραβρισκόμενους.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αιμίλιος Θεοχάρη Καλαϊτζίδης», στην διεύθυνση: https://www.idrima-kalaitzidis.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ