Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας: Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη στιγμή που έκλεισε το Δημοτικό Κολυμβητήριο

0
1269

9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020 – 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

Σαν σήμερα πριν ακριβώς δύο χρόνια, στις 9 Οκτώβρη 2020 το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Δράμας έκλεισε. Από τότε και μετά κύλισε πολύ νερό στο «μύλο των αντιπαραθέσεων» για το ποιος ή ποιοι και πόσο ευθύνονται που η Δράμα μετά από περισσότερα από 40 χρόνια μένει χωρίς κολυμβητήριο.
Δεν θα παρελθοντολογήσουμε σήμερα, ούτε θα αναμοχλεύσουμε το τι συνέβη τότε. Θα μιλήσουμε μονάχα για τον σύλλογό μας.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας δέχθηκε τότε ένα τεράστιο χτύπημα και κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, να διαχειριστεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Με μια τιτάνια προσπάθεια, κυρίως των αθλητών, των οικογενειών τους και των προπονητών, καταφέραμε πρωτίστως να διατηρήσουμε ενεργό τον σύλλογό μας, τον μοναδικό στη Δράμα και ταυτόχρονα τα Αγωνιστικά και Προαγωνιστικά τμήματά μας να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού Πανελληνίως με τα αποτελέσματα να το επιβεβαιώνουν περίτρανα.
• Εντυπωσιακή παρουσία της Αγωνιστικής ομάδας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών με πρωτιές στη βαθμολογία της κατηγορίας Παίδων!
• Συμμετοχή αθλητών μας στην Εθνική και Προεθνική Ελλάδος!
• Επίτευξη του στόχου των μορίων από όλους τους αθλητές μας για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση!
• Πολύ καλή παρουσία των Προαγωνιστικών τμημάτων στις διοργανώσεις που έλαβαν μέρος!
Και όλα αυτά χωρίς κολυμβητήριο!
Αυτά τα δύο χρόνια που ως «πρόσφυγες» τα παιδιά μας μετακινούνται καθημερινά στην Καβάλα, πέρασαν πολύ δύσκολα και συνεχίζουν να περνούν.
Αρκεί κάποιος να συλλάβει με το μυαλό του πως είναι η καθημερινότητα αυτών των παιδιών που προσπαθούν να συνδυάζουν άθλημα και μαθήματα!
Στον «σημαντικότερο αγώνα» των δύο αυτών ετών ΟΛΑ τα παιδιά κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο. Κέρδισαν κυρίως όμως με το ΣΠΑΘΙ τους τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας!
Τα παιδιά κατάφεραν όμως και κάτι πολύ σημαντικό. Να διατηρήσουν αναμμένη τη φλόγα της κολύμβησης στην πόλη μας και με την λειτουργία του νέου κολυμβητηρίου να δοθεί η ώθηση στα παιδιά και στους πολίτες της Δράμας να μπουν και πάλι σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό κολυμβητήριο.
Αυτά τα δύο χρόνια μας απέδειξαν ότι ακόμα και στις δύσκολες στιγμές μιας οικογένειας, γιατί ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας είναι οικογένεια, μπορούμε να ξεπεράσουμε πάσης φύσεως προβλήματα αρκεί να είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο.
Το νέο κολυμβητήριο ήδη κατασκευάζεται και αναμένουμε με μεγάλη προσμονή τη στιγμή που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του, έτσι ώστε η ημερομηνία 9 Οκτώβρη 2020 να είναι απλά μια κακιά ανάμνηση που όμως μας δίδαξε πολλά!
Μας έκανε σοφότερους και δυνατότερους!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ