Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας: Χειμερινό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

0
187

-Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας
-19 Μετάλλια ο απολογισμός (5 χρυσά, 10 ασημένια και 4 χάλκινα)
-3η θέση στη γενική βαθμολογία Παμπαίδων Α’
-7η θέση στη γενική βαθμολογία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’
-10η θέση στη γενική βαθμολογία παίδων
-12η θέση στη γενική βαθμολογία Παίδων-Κορασίδων
-15η θέση στη γενική βαθμολογία Εφήβων-Νεανίδων


 

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας το Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄& Β΄ το οποίο διεξήχθη σε δύο φάσεις.

 

Χειμερινό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίων (03 έως 05/02/2023)
Στο πρωτάθλημα αυτό ο ΚΟΔ πήρε μέρος με 11 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα με τους παρακάτω: Θεολογούδη Αναστασία, Τάσκο Δημήτριο, Αλαγκιοζίδου Ραφαηλία, Ασημάκη Μαρία, Κωνσταντινίδου Ξένια, Παρωτίδη Κωνσταντίνο, Περσίδου Μαρία-Ευαγγελία, Σιαμίδη Ηρακλή, Τερνεκτσή Αθανάσιο, Τσίλη Λέανδρο και Χατζηπαναγιώτου Ευάγγελο. Οι αθλητές του ΚΟΔ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 6 μετάλλια (1 χρυσό, 3 ασημένια και 2 χάλκινα), ενώ αρκετοί μπήκαν στις βαθμολογούμενες λίστες.

Συγκεκριμένα
Ο Τερνεκτσής Θανάσης κατέκτησε την 1η θέση στα 200 Μ.Α, την 2η θέση στα 400 Μ.Α καθώς και στα 200μ. πρόσθιο κατηγορίας Παίδων.
Η Θεολογούδη Αναστασία κατέκτησε την 2η θέση στα 400μ. ελεύθερο, την 3η θέση στα 200μ. ελεύθερο και την 5η θέση στα 100μ. πεταλούδα κατηγορίας Νεανίδων.
Ο Χατζηπαναγιώτου Ευάγγελος κατέκτησε την 3η θέση στα 400 Μ.Α, την 6η θέση στα 200 Μ.Α και την 8η θέση στα 200μ. πεταλούδα κατηγορίας Παίδων.
Η Περσίδου Μαρία-Ευαγγελία κατέκτησε την 6η θέση στα 100μ. πεταλούδα, καθώς και την 9η θέση στα 50 και 200μ. πεταλούδα κατηγορίας Κορασίδων.
Ο Τάσκος Δημήτριος κατέκτησε την 8η θέση στα 50μ. ελεύθερο, την 9η στα 100μ. ελεύθερο και την 10η θέση στα 50μ. πεταλούδα κατηγορίας Εφήβων.
Ο Παρωτίδης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 10η θέση στα 1500μ. ελεύθερο, την 13 στα 800μ. ελεύθερο και την 14 θέση στα 400μ. ελεύθερο κατηγορίας Παίδων.
Στη Γενική Βαθμολογία ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας κατέκτησε την 10η θέση στην κατηγορία Παίδων και την 12η στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, ενώ στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων κατέκτησε την 15η θέση.

 

 

Χειμερινό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίων Α’ & Β’ (10 έως 12/02/2023)
Στο πρωτάθλημα αυτό ο ΚΟΔ πήρε μέρος με 9 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα με τους παρακάτω: Κολόζο Μάριο, Βασδέκη Δημήτριο, Κωνσταντινίδη Θεόφιλο, Σαραφίδη Αναστάσιο, Τσάννη Στυλιανό, Γλάβα Κωνσταντίνα, Κοκκίνη Εμμανουήλ, Τσίλη Έκτορα και Συμεωνίδη Κωνσταντίνο. Οι του ΚΟΔ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 13 μετάλλια (4 χρυσά, 7 ασημένια και 2 χάλκινα), ενώ αρκετοί μπήκαν στις βαθμολογούμενες λίστες.

Συγκεκριμένα
Ο Κολόζος Μάριος κατέκτησε την 1η θέση στα 50 και στα 100μ. ελεύθερο, καθώς και την 2η θέση στα 200μ. ελεύθερο κατηγορίας Παμπαίδων Α’.
Τα 4 αγόρια του ΚΟΔ της κατηγορίας Παμπαίδων Α’ (Βασδέκης Δημήτριος, Κολόζος Μάριος, Κωνσταντινίδης Θεόφιλος και Τσάννης Στυλιανός), κατάφεραν να πάρουν την 1η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο καθώς και την 2η θέση στις σκυταλοδρομίες 4×200 ελεύθερο και 4×100 Μ.Ο.
Ο Τσάννης Στυλιανός κατέκτησε την 2η θέση στα 50μ. ελεύθερο, την 6η στα 100μ. ελεύθερο και την 7η στα 50μ. πεταλούδα κατηγορίας Παμπαίδων Α’.
Ο Βασδέκης Δημήτριος κατέκτησε την 4η θέση στα 200μ. πρόσθιο, καθώς και την 6η θέση στα 50 και 100μ. πρόσθιο κατηγορίας Παμπαίδων Α’.
Ο Κοκκίνης Εμμανουήλ κατέκτησε την 6η θέση στα 50μ. ελεύθερο και την 9η στα 100μ. ελεύθερο κατηγορίας Παμπαίδων Β’.
Ο Κωνσταντινίδης Θεόφιλος κατέκτησε την 7η θέση στα 50μ. ελεύθερο, την 8η στα 100μ. ελεύθερο και την 9η στα 200μ. ελεύθερο κατηγορίας Παμπαίδων Α’.
Η Γλάβα Κωνσταντίνα κατέκτησε την 7η θέση στα 100μ. πεταλούδα, και την 8η στα 50μ. πεταλούδα κατηγορίας Παγκορασίδων Β’.
Ο Σαραφίδης Αναστάσιος κατέκτησε την 15 θέση στα 200 και 400μ. ελεύθερο κατηγορίας Παμπαίδων Α’.
Ο Συμεωνίδης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 16 θέση στα 100μ. πρόσθιο κατηγορίας Παμπαίδων Β’.
Στη Γενική Βαθμολογία ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων Α’ και την 7η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’.

Ως Δ.Σ του συλλόγου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας, οι οποίοι για μια ακόμη φορά κράτησαν ψηλά τη σημαία της Δραμινής κολύμβησης, αγωνιζόμενοι με σαφή μειονεκτήματα σε σχέση με τους συναθλητές τους των άλλων συλλόγων, μιας και στερούνται κολυμβητηρίου εδώ και 3 χρόνια. Κι όμως κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν για ακόμη μια φορά, δείχνοντας ότι ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας, παρόλες τις δυσκολίες, καταφέρνει να κρατά ζωντανή την κολυμβητική κουλτούρα της Δράμας ως σύλλογος πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής.
Ως σύλλογος που προτίμησε να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο, να μείνει δηλαδή ενεργός και ζωντανός τούτα τα δύσκολα χρόνια που η Δράμα στερείται κολυμβητηρίου. Νομίζουμε ότι η δύσκολη αυτή επιλογή δικαιώνεται καθώς τα παιδιά μας το αποδεικνύουν συνεχώς, όχι μόνο σε αυτούς τους αγώνες, αλλά σε όλη την πορεία του συλλόγου από την επόμενη μέρα που έκλεισε το κολυμβητήριό μας!
Η Διοίκηση του ΚΟΔ συγχαίρει και ευχαριστεί την προπονητική ομάδα του Αγωνιστικού τμήματος για την συστηματική δουλειά της, έτσι ώστε να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Τον κ. Σπύρο Σανοζίδη και τον κ. Κωστή Καναράκη.
Συγχαίρει και ευχαριστεί επίσης τους γονείς των αθλητών για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια που δίνουν στα παιδιά, καθώς και για την πολύ καλή συνεργασία με τον σύλλογο.
Ο Χειμερινός κύκλος των υποχρεώσεων της ομάδας έκλεισε. Η ομάδα προετοιμάζεται για τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στη πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου κολυμβητηρίου, που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη όλοι, έτσι ώστε να έρθουν ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες για την Δραμινή κολύμβηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ