Κων. Μπλούχος: «Βασική επιδίωξή μας είναι να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας ανυπεράσπιστο στην κρίση που έχει ξεσπάσει»

0
4920
Μπλούχος

Δασεργάτες, λατόμοι, ασβεστοποιοί, χειριστές εκσκαπτικών ανυψωτικών και οδοποιητικών μηχανημάτων μεταξύ αυτών που θα λάβουν τη στήριξη των 800€

Με δήλωση του ο κ. Μπλούχος, Βουλευτής της Ν.Δ. του Νομού Δράμας εκφράζει με ιδιαίτερη ανακούφιση, χαρά και αγάπη προς τους δοκιμαζόμενους οικονομικά εργαζόμενους, την ικανοποίησή του για την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, μεταξύ του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση και του Υφυπ. Οικονομικών κ. Σκυλακάκη, σύμφωνα με την οποία συμπολίτες μας που εργάζονται ως δασεργάτες, λατόμοι, ασβεστοποιοί, χειριστές εκσκαπτικών ανυψωτικών και οδοποιητικών μηχανημάτων, καθώς και πολλές ακόμη επαγγελματικές ομάδες εντάσσονται στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης εργαζομένων ειδικών κατηγοριών, οι οποίοι πλήττονται σημαντικά λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης κορωνοϊού COVID -19 και θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ.
Συγκεκριμένα δηλώνει: «Η κυβέρνησή μας με σχέδιο, κοινωνικά ανακλαστικά και προπάντων ευαισθησία, κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της και εντάσσει στο προστατευτικό δίχτυ της Πολιτείας κάθε πληττόμενο οικονομικά συμπολίτη. Βασική επιδίωξή μας είναι να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας ανυπεράσπιστο στην κρίση που έχει ξεσπάσει. Στο πλαίσιο του πολιτικά εφικτού, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να απαλύνουμε το φορτίο της πιθανής εργασιακής δυσχέρειας, στην δύσκολη οικονομικά και υγειονομικά περίοδο που περνά η πατρίδα μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ