Κωνσταντίνος Μπλούχος: «Έγκριση χρηματοδότησης 6,12 εκατ. στον Δήμο Δοξάτου»

0
1257

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών γενναία χρηματοδότηση ύψους 6,12 εκατομμυρίων € για τη βελτίωση της βατότητας του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Δοξάτου Δράμας.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή, το οποίο έρχεται να επιλύσει σοβαρά προβλήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες της περιοχής. Ένα έργο ενταγμένο στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το οποίο εξασφαλίζεται μέσα από συνολικό προϋπολογισμό 40,17 εκατομμυρίων € που διατέθηκαν στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών».
Ο βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος εξέφρασε την ικανοποίησή για αυτή την εξέλιξη δηλώνοντας: «Είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη άοκνα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε τοπική κοινωνία. Επιβραβεύεται η προτεραιοποίηση των στόχων από πλευράς του Δήμου Δοξάτου, στόχων οι οποίοι θα έχουν ουσιαστικό αποτύπωμα στον τόπο μας. Ευελπιστούμε σε ανάλογη ανταπόκριση ως προς την ταχύτητα των εντάξεων που αφορούν σημαντικούς στόχους, σε όλους τους Δήμους του Νομού μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ