Κωνσταντίνος Μπλούχος: Οι πρώτοι 43 υπάλληλοι φύλαξης στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης του Νικηφόρου Δράμας

0
999

Οι πρώτοι 43 υπάλληλοι Φύλαξης του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης του Νικηφόρου Δράμας καλούνται τις προσεχείς ημέρες να παραλάβουν τα διοριστήριά τους. Τα πρώτα ονόματα των ατόμων που διορίζονται στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας ανακοινώθηκαν σε Φ.Ε.Κ. που εκδόθηκε στις 24 Μαρτίου. Μέσω της προκήρυξης, ξεκινά πλέον η διαδικασία λειτουργίας και στελεχώνεται σταδιακά με προσωπικό το Σωφρονιστικό Κατάστημα Δράμας.

Ο βουλευτής Δράμας – Νέα Δημοκρατία κ. Κώστας Μπλούχος στο άγγελμα των νέων διορισμών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ολοκληρώνονται πλέον όλες οι λεπτομέρειες και καλύπτονται οι τυχόν ελλείψεις. Η διοίκηση των Φυλακών Δράμας έχει εγκατασταθεί εδώ και καιρό. Σιγά σιγά, το Σωφρονιστικό Κατάστημα Νικηφόρου θα τεθεί σε λειτουργία.
Ναι, υπήρξαν καθυστερήσεις πολυετείς, 20 ετών! Όμως το κτήριο ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά επί των ημερών αυτής της κυβέρνησης και θα λειτουργήσει κανονικά, τώρα.
Για μία ακόμα φορά δηλώνω δημόσια ότι είμαι στη διάθεση κάθε φορέα και υπηρεσίας στην κατεύθυνση επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος δημιουργείται, με τελικό στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών λειτουργίας των φυλακών Νικηφόρου.
Η συνεργασία προς όφελος της Δράμας και των συμπολιτών μου, αποτελεί για μένα βασικό στοιχείο της πολιτικής μου διαδρομής και στάση ζωής.
Ένα ακόμα ανοιχτό για πολλά χρόνια θέμα της Δράμας «έκλεισε» με τις καλύτερες προοπτικές για τον τόπο μας, χάρη στη στιβαρή πολιτική συμπεριφορά και στάση της κυβέρνησης μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!