Τα ονόματα των υποψηφίων του Νομού Δράμας μέχρι στιγμής για τις βουλευτικές εκλογές του 2023

0
2151

Όλο και περισσότεροι πολιτικοί σχηματισμοί ανακοινώνουν ή αφήνουν να διαρρεύσουν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών τους στον Νομό Δράμας.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, όσον αφορά τουλάχιστον τα μεγαλύτερα κόμματα, για τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιοι βουλευτές στη Δράμας (αν και δεν ανακοινώθηκαν επισήμως) θα είναι οι: Μιχάλης Τάσσου, Νικολέτα Εμμανουηλίδου, Δημήτρης Κυριαζίδης, Κωνσταντίνος Μπλούχος και Παρασκευή Παπαδοπούλου.
Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα είναι οι: Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Κώστας Αβραμίδης, Άννα Ερημίδου, Αλεξάνδρα Βλαχοπούλου και Χρήστος Καραγιαννίδης.
Υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα είναι οι: Χαρά Κεφαλίδου, Μαρία Βαμβακίδου, Δαμιανός Καγγελίδης, Τάσος Νικολαΐδης και Ανέστης Τερζής.
Υποψήφιοι του ΚΚΕ θα είναι οι: Γιάννης Βοζίκης, Ελισάβετ Τσιμπλίδου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μήτρου και Μαρία Μάλλη.
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, όπως έγινε επισήμως γνωστό χθες, υποψήφιοι βουλευτές στη Δράμα με την συμμαχία “Πράσινο και Μωβ” ανακοινώθηκαν οι: Κυριακή Ιακωβίδου και ο Άγγελος Κωνσταντινίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!