Κωνσταντίνος Μπλούχος: Συναντήσεις στην Αθήνα για τον Δήμο Προσοτσάνης

0
813

Ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, μαζί με τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης κ. Σαράντη Χατζηκυριακίδη πραγματοποίησαν στην Αθήνα σειρά γόνιμων επαφών σχετικών με μείζονα θέματα του Δήμου.
Η αρχή έγινε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, όπου κατέθεσαν και υποστήριξαν φάκελο – πρόταση για τον σημαντικό πολιτιστικό χώρο στο Φαράγγι της Πετρούσας. Κατόπιν, σειρά είχε το Υπουργείο Εσωτερικών και ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Στυλιανός Πέτσας, με τον οποίο συζήτησαν για την πορεία ένταξης των προτάσεων του Δήμου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» καθώς και για τα ιδιαίτερα προβλήματα τα οποία εμφανίζονται στον ορεινό όγκο της περιοχής.
Ο κ. Μπλούχος μετά το πέρας των συναντήσεων τόνισε: «Ευχαριστώ θερμά για ακόμα μία φορά τους αξιότιμους υπουργούς και τα στελέχη των υπουργείων τους. Στέκονται δίπλα σε έναν ακόμη Δήμο του Νομού μας, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα του. Είναι πάντοτε διαθέσιμοι στο να συζητηθούν προτάσεις που αφορούν την ανάπτυξη του. Η Κυβέρνησή μας έμπρακτα, αποδεικνύει ότι είναι διαρκώς δίπλα στους συμπολίτες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here