Κωνσταντίνος Μπλούχος: Συνάντηση με Εκπροσώπους του Αγροκτηνοτροφικού Τομέα

0
17339

Ο βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος, το προηγούμενο διάστημα είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους αγροκτηνοτροφικών συλλόγων, φορέων και ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα. Δια των επαφών αυτών έγινε κοινωνός διαφόρων προβλημάτων, τα κυριότερα των οποίων εστιάζονται στην κατανομή των συνδεδεμένων ενισχύσεων, στις ενδεχόμενες δυσλειτουργίες και στα προβλήματα που θα ανακύψουν από την εφαρμογή του ΑΤΑΚ, καθώς επίσης και σε θέματα τα οποία σχετίζονται με τα κόστη παραγωγής λόγω των προσφάτων ανατιμήσεων και της ενεργειακής κρίσης.
Ο κ. Μπλούχος τόνισε ότι είναι αυτή, «η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία στο προηγούμενο τρίμηνο ανακοίνωσε κατά προτεραιότητα μέτρα για τον αγροτικό κόσμο. Η Κυβέρνηση συναισθάνεται πλήρως και τις αγωνίες και τους ενδεχόμενους προβληματισμούς των ανθρώπων μας. Και βέβαια, η Κυβέρνηση είναι εδώ για να τους διαβεβαιώσει και με τις ενέργειές της να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τους».
Ο κ. Μπλούχος θεωρεί δεδομένο ότι, μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και με τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, μπορούν να επιτευχθούν οι πιο εφικτές λύσεις, εξασφαλίζοντας έτσι και τη βιωσιμότητα και την προοπτική του τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!