Κωνσταντίνος Μπλούχος: Συνάντηση του κ. Μπλούχου με τον Πρωθυπουργό για ένα νέο στρατηγικό – αναπτυξιακό σχέδιο για τον τόπο μας

0
1296

Ο βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη την Πέμπτη 20 Μαΐου. Ο κ. Μπλούχος δήλωσε σχετικά: «Μετά τη δρομολόγηση χρονιζόντων προβλημάτων της περιοχής μας (παράδοση κτηρίου Φυλακών Νικηφόρου και προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού – εξαγγελία κατασκευής κάθετου άξονα
Δράμας – Αμφίπολης), η συζήτησή μας περιεστράφη γύρω από θέματα αναπτυξιακής τροχιάς για τη Δράμα. Ο Πρωθυπουργός για άλλη μια φορά ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα ζητήματα του Νομού μας. Κατά τη συζήτηση μας ανέπτυξα τις σκέψεις μου και τις προτάσεις μου για έναν νέο στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης για τη Δράμα ενώ ο κ. Μητσοτάκης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για αυτές».
Ο κ. Μπλούχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον και τις προτεραιότητες που έθεσε ο Πρωθυπουργός σε ότι αφορά τα θέματα που απασχολούν τη Δράμα.
Βγαίνοντας από τη συγκεκριμένη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, προέβη στην εξής δήλωση: «Αν το επιτελικό κράτος, δια της οργανωτικότητας που επεδείχθη σε καιρούς πανδημίας, είναι πλέον ένα βασικό δείγμα γραφής αυτής της κυβέρνησης, το νοιάξιμο κι η αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη και όλου του υπουργικού συμβουλίου για κάθε ελληνική γωνιά είναι το επόμενο στοιχείο επιτυχίας. Και θα το δούμε απτά στη Δράμα μας. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Κυβέρνησής μας για την γόνιμη σημερινή συζήτηση. Η Ελλάδα έχει αξιέμπισθη και αποφασιστική πολιτική ηγεσία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ