Κραυγή αγωνίας για τη Δράμα, απο εθελόντρια γιατρό του Ερρίκος Ντυνάν: “Ελάτε να βοηθήσετε”

Πρώτη άσκηση προσομοίωσης εμβολιασμών στη Δράμα, 120 θάνατοι απο covid καταγράφηκαν μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου, στο Νοσοκομείο Δράμας δήλωσε το μεσημέρι η Διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος

0
6723

«Έμπρακτα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της πολιτείας ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές στηρίζοντας τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για την αναχαίτιση του covid-19», τόνισε το μεσημέρι της Παρασκευής η διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, που παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην πύλη του Νοσοκομείου Δράμας πλαισιωμένη από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και του ομίλου Ευρωκλινική, όπως και γιατρούς του Νοσoκομείου Δράμας.

Η κ. Νατάσα Κουτσούρη Παθολόγος του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν

Πολλοί από τους εθελοντές αφού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατά το διάστημα της παρουσίας τους στο Νοσοκομείο Δράμας, ήρθε πλέον η ώρα να αποχωρήσουν, ενώ στη θέση τους έφθασαν άλλοι εθελοντές για να καλύψουν αυτά και άλλα κενά.

 

Η εθελόντρια παθολόγος του Ερρίκος Ντυνάν κ.Νατάσα Κουτσούρη, που εργάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Δράμας τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει στη Δράμα είναι απερίγραπτο. Υπάρχουν πάρα πολλά κρούσματα. Σημείωσε δε ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Δράμας, καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους συναδέλφους της, σημείωσε «Ελάτε να βοηθήσετε, γιατί χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται εθελοντισμός, αλλά πάνω από όλα χρειάζονται χέρια. Το Νοσοκομείο Δράμας έχει ανταπεξέλθει θεαματικά στο κύμα της πανδημίας με εκατόν σαράντα κλίνες covid. Το νούμερο είναι αδιανόητο ακόμη και για τα Αθηναϊκά δεδομένα. Δεν μπορούν να συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς έχουν εξαντληθεί όλες τους οι δυνάμεις. Εδώ βρήκαμε εξαιρετικούς συναδέρφους σε όλα τα επίπεδα…  Χρειάζονται υποστήριξη και από τους όμορους Νομούς. Είναι σημαντικό να συμβάλλουν όλα τα νοσοκομεία. Εμείς βρήκαμε φοβερή αγάπη και φροντίδα. Ελπίζουμε η παρουσία μας να βοήθησε. Το Νοσοκομείο της Δράμας χρειάζεται βοήθεια γιατί οι αριθμοί είναι μεγάλοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ