Κριτική για την πολιτική που άσκησε η Ν.Δ. προς όφελος των μεγάλων εισοδημάτων άσκησε ο υπ. Βουλευτής Θεόφιλος Ξανθόπουλος

0
304

Κριτική για την πολιτική που άσκησε η Νέα Δημοκρατία προς όφελος των μεγάλων εισοδημάτων αυξάνοντας τις ανισότητες, στην περίοδο της διακυβέρνησής της, άσκησε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεόφιλος Ξανθόπουλος.
Όπως είπε συγκεκριμένα: «H πολιτική της Ν.Δ. ευνόησε τα μεγάλα εισοδήματα, αύξησε δραματικά τις ανισότητες και η χώρα βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια μεγάλη κοινωνική κρίση. Το εισόδημα τελειώνει στα μέσα περίπου του μήνα, τα νοικοκυριά δυσκολεύονται να ζεσταθούν, περιορίζεται στο ελάχιστο η κατανάλωση τροφίμων. Απέναντι στα φαινόμενα αυτά η απάντηση πρέπει να είναι πρωτίστως πολιτική. Να υπάρξουν πολιτικές στήριξης των αδύναμων αλλά και κίνητρα για επενδύσεις, που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη. Δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία τις απέκλεισε ουσιαστικά από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και δεν ενεργοποίησε την Αναπτυξιακή Τράπεζα, που είχαμε ιδρύσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!