Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των οχημάτων ενόψει των εκδηλώσεων «ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2019»

0
428

Το γεγονός ότι από την Κυριακή 12-05-2019 πραγματοποιούνται εκδηλώσεις «ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2019» σε κεντρικές οδούς στην πόλη της Δράμας, οι οποίες θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 19-05-2019, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών (εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης) για:

Πέμπτη 16 Μαΐου
Στις περιμετρικές οδούς της Κεντρικής Πλατείας Δράμας και συγκεκριμένα στις οδούς Εθν. Αμύνης (από Θ. Αθανασιάδη έως πλατεία Eλευθερίας), στο πλακόστρωτο της πλατείας, Σμύρνης, Αγ. Σοφίας, Μ. Αλεξάνδρου από Ερμού έως Αγ. Σοφίας, Γ. Σταύρου από δ/ση οδού 19ης Μαΐου έως οδό Αμύντα και στην οδό Βενιζέλου (από 19ης Μαΐου έως καφέ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ») κατά τις ώρες 20:00΄ έως 23:00΄

Παρασκευή 17 Μαΐου
Στην ενταύθα οδό Γ. Σταύρου από δ/ση οδού 19ης Μαΐου έως οδό Αμύντα κατά τις ώρες 21:00΄ έως 23:00΄.
Στην ενταύθα οδό Βενιζέλου (από 19ης Μαΐου έως καφέ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ») κατά τις ώρες 21:00΄ έως 23:00΄.

Κυριακή 19 Μαΐου
Στην ενταύθα οδό Γ. Σταύρου από δ/ση οδού 19ης Μαΐου έως οδό Αμύντα κατά τις ώρες 21:00΄ έως 23:00΄.
Στα τμήματα αυτά απαγορεύεται και η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των κατηγοριών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων. Το Τμήμα Τροχαίας Δράμας ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και περιστάσεις ενδέχεται να λάβει πρόσθετα μέτρα τροχαίας ήτοι πρόσθετες απαγορεύσεις κυκλοφορίας – εκτροπές και να παρατείνει τον χρόνο απαγόρευσης κυκλοφορίας σταθμεύσεων.
Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, η δε εκτέλεσή της ανατίθεται στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!