Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Δόξας Δράμας

0
1286

1η Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας


 

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από χθες Τετάρτη τα εισιτήρια διαρκείας των φετινών αγώνων της Δόξας Δράμας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Από την κίνησή τους θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η οικονομική ευρωστία του συλλόγου, σε συνδυασμό πάντα με την εύρεση χορηγών και την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο γήπεδο, ιδιαίτερα μετά την οικονομική αποτυχία του ετήσιου χορού της ομάδας στις 6 Ιουλίου για την οποία ο πρόεδρός της Δημήτρης Περσίδης εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκεια του.
Από σήμερα Πέμπτη, όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα εισιτήριο διαρκείας μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δόξας Δράμας επί της οδού Γούναρη 3, καθημερινά από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή 10:00-14:00, καθώς και στο τηλέφωνο 2521033357.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθορισθεί ως εξής:
Θύρα Β Gold: 200 €
Θύρα Α & Γ & ΣΤ: 100 €
Θύρα Δ: 50 €
Η είσοδος για τις γυναίκες και για τα παιδιά μέχρι 14 ετών είναι ελεύθερη, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν περιοριστικοί όροι για τον COVID19.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά θέματα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Κυριάκου Κετσιεμενίδη η επίσημη «πρώτη» της Δόξας Δράμας έχει ορισθεί για την 1η Αυγούστου. Ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, θα προγραμματισθεί και ένα στάδιο προετοιμασίας εκτός Δράμας, με πιθανότερη τοποθεσία, αν αυτό είναι εφικτό, τον Βώλακα (όπως κάθε χρόνο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ