Λαϊκός αγώνας δρόμου 10 χμ. VIA EGNATIA

0
1238

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο 5ος λαϊκός αγώνας 10 χλμ με εκκίνηση την Μαυρολεύκη Δράμας και τερματισμό την πλατεία του Καλαμπακίου. Οι αθλητές έτρεξαν στα χνάρια της αρχαίας Εγνατίας οδού και ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Στον αγώνα πήραν μέρος 80 αθλητές και αθλήτριες με ιδανικές τις καιρικές συνθήκες.
Την εκκίνηση έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ μαζί με τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Αθανασιάδη ενώ στον τερματισμό απονομές έκανε ο Δήμαρχος Δοξάτου Θεμιστοκλής Ζεκερίδης και αρκετοί επίσημοι.
Πρώτος τερμάτισε ο Τζιερτζίδης Στέφανος του ΑΟ Δράμας με επίδοση 32’16’’, δεύτερος ο Τσεβδάρης Παντελής του ΣΚΑ Δράμας με 35’24’’, τρίτος ο Καλαμπάκας Σταύρος του ΣΚΑ Δράμας σε 35’54’’, τέταρτος ο Αποστολίδης Απόστολος του ΣΚΑ Δράμας με 40’12’’ και πέμπτος ο Σαχινίδης Κυριάκος του OSMPE με 42’26’’
Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ζιάκα Στέλλα από την Κομοτηνή με 43’12’’, δεύτερη η Μάρτζιου Μαρία του OSMPE με 45’30’’ και τρίτη η Μαυροπούλου Αυγουστίνα του Πολυνίκη Δράμας με 45’43’’.
Στις απονομές βραβεύτηκε ο πρώτος πρόεδρος του ΣΔΥ Δράμας Κιόρογλου Δημήτρης για την προσφορά του στο δρομικό κίνημα αλλά και ο δραμινός αθλητής Γιαννάκου Μάριος για τις διακρίσεις του.
Στις απονομές παραβρέθηκε και ο πρώην βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. κ. Κυριαζίδης Δημήτρης.

 


Απόστολος Αποστολίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ