Μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής, μετά από μια περίοδο παύσης λόγω της υγειονομικής κρίσης διοργανώνουν και πάλι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Δράμας και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δράμας με την πλατφόρμα LEGO Mindstorms EV3 για παιδιά Δημοτικού (4ης, 5ης και 6ης τάξης), καθώς και Γυμνασίου και Λυκείου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Σε αυτό το σύνδεσμο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την πλατφόρμα εγγραφής: https://tinyurl.com/yc7p6jpk. Επίσης μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6936604141.
Στις αρχές Οκτωβρίου θα γίνει μία ενημερωτική συνάντηση για να λυθούν τυχόν απορίες και να οριστικοποιηθούν οι προθέσεις συμμετοχής των παιδιών.